Dżin, który spełni każde życzenie. Dla Pań 30+ (bez górnej granicy wieku)
Witam serdecznie,
pozwoliłem sobie na żartobliwe porównanie w tytule do dżina. Nie dlatego, że mieszkam w lampie czy przyjmuję postać obłoku.
Zrobiłem to, ponieważ chcę spełnić każde życzenie zainteresowanej Pani. Nie ograniczam liczby tych życzeń do trzech.
Czujesz monotonię w związku lub jesteś zaniedbywana przez partnera? Napisz.
Chciałabyś spróbować w sypialni czegoś, co do tej pory onieśmielało wszystkich mężczyzn, z którymi byłaś, a u Ciebie wywoływało rumieniec na twarzy? Napisz.
Masz ochotę na relaksacyjny masaż? Napisz.
Szukasz kogoś kto Cię wysłucha, przytuli, doceni? Napisz.
Nie masz z kim iść na imprezę imprezę firmową, wesele czy przyjęcie? Napisz.
Zastanawiało Cię jakie to uczucie być z młodszym, przystojnym i wysportowanym mężczyzną? Napisz.
Jesteś w Trójmieście na wyjeździe biznesowym i nie masz ochoty spędzić wieczoru samotnie? Napisz.
Może po prostu doskwiera Ci samotność i potrzebujesz zaspokoić swoje naturalne pragnienia? Napisz.
Jednorazowa przygoda pełna pasji, a może dłuższy układ opierający się na wzajemnym szacunku i nie wchodzeniu sobie z butami w życie? Napisz.
W tych, a także w innych sprawach na pewno będę Ci w stanie pomóc.
Żeby nie było żadnych nieporozumień: NIE szukam sponsorki.
Robię to, ponieważ uwielbiam kobiety, szczególnie te starsze od siebie, i darzę je najwyższą estymą.
Nie ma piękniejszego widoku niż uśmiech szczęśliwej kobiety.
Krótko o mnie:
24-letni przystojny, inteligentny i kulturalny studentem medycyny z Trójmiasta.
Mam 180cm wzrostu i jestem dobrze zbudowanym szatynem z niebieskimi oczami.
Zdrowy, zadbany, bardzo dyskretny.
Ewentualne zdjęcia po nawiązaniu kontaktu.
Ktoś ze znanych ludzi kiedyś rzekł - "Rozmowa to bardzo silna rzecz."
Wiadomość do niczego nie zobowiązuje, a kto wie? Może będzie początkiem ciekawej znajomości.
P.S. Dojeżdżam na terenie całego Woj. Pomorskiego
spelniam_zyczenia@wp.pl
pozwoliłem sobie na żartobliwe porównanie w tytule do dżina. Nie dlatego, że mieszkam w lampie czy przyjmuję postać obłoku.
Zrobiłem to, ponieważ chcę spełnić każde życzenie zainteresowanej Pani. Nie ograniczam liczby tych życzeń do trzech.
Czujesz monotonię w związku lub jesteś zaniedbywana przez partnera? Napisz.
Chciałabyś spróbować w sypialni czegoś, co do tej pory onieśmielało wszystkich mężczyzn, z którymi byłaś, a u Ciebie wywoływało rumieniec na twarzy? Napisz.
Masz ochotę na relaksacyjny masaż? Napisz.
Szukasz kogoś kto Cię wysłucha, przytuli, doceni? Napisz.
Nie masz z kim iść na imprezę imprezę firmową, wesele czy przyjęcie? Napisz.
Zastanawiało Cię jakie to uczucie być z młodszym, przystojnym i wysportowanym mężczyzną? Napisz.
Jesteś w Trójmieście na wyjeździe biznesowym i nie masz ochoty spędzić wieczoru samotnie? Napisz.
Może po prostu doskwiera Ci samotność i potrzebujesz zaspokoić swoje naturalne pragnienia? Napisz.
Jednorazowa przygoda pełna pasji, a może dłuższy układ opierający się na wzajemnym szacunku i nie wchodzeniu sobie z butami w życie? Napisz.
W tych, a także w innych sprawach na pewno będę Ci w stanie pomóc.
Żeby nie było żadnych nieporozumień: NIE szukam sponsorki.
Robię to, ponieważ uwielbiam kobiety, szczególnie te starsze od siebie, i darzę je najwyższą estymą.
Nie ma piękniejszego widoku niż uśmiech szczęśliwej kobiety.
Krótko o mnie:
24-letni przystojny, inteligentny i kulturalny studentem medycyny z Trójmiasta.
Mam 180cm wzrostu i jestem dobrze zbudowanym szatynem z niebieskimi oczami.
Zdrowy, zadbany, bardzo dyskretny.
Ewentualne zdjęcia po nawiązaniu kontaktu.
Ktoś ze znanych ludzi kiedyś rzekł - "Rozmowa to bardzo silna rzecz."
Wiadomość do niczego nie zobowiązuje, a kto wie? Może będzie początkiem ciekawej znajomości.
P.S. Dojeżdżam na terenie całego Woj. Pomorskiego
spelniam_zyczenia@wp.pl