Dziś jest terror 13-tego.

Temat dostępny też na forum: Motoryzacja
Drogowcy nie wprowadzili stanu wojennego z zimą - i choć od godziny 18 wczoraj padało, to w myśl przysłowia "niedzielna praca w gówno się obraca" zostali w domach. Efekt - stawiam, że miasto będzie sparaliżowane, a część ludzi z np Gdańska południe, będzie wzywać o pomstę do wszystkiego. Miłego dnia. PS Dojazd na lotnisko utrudniony bo wjazd/wyjazd z Elewów/ Podchorążych jest śliski jak cholera i ma tylko jeden pas.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Dziś jest terror 13-tego.

Eh, rzuciłem rano okiem na kamerki z Trójmiasta. W Gdańsku na drogach biało i tylko koryta w śniegu wyżłobione przez samochody. Kamerki z Gdyni pokazywały czarną, mokrą jezdnię. Zdaję sobie sprawę, że ciężko utrzymać odśnieżoną jezdnię w czasie ciągłych opadów, ale okazuje się, że w jednym mieście można a w drugim nie.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

no właśnie :/

Tak się akurat skłąda że codziennie jeżdżę obdownicą z gdańska do gdyni, a potem z gdyni przez sopot do Gdańska. Dopiero w Gdańsku zaczyna się horror :/
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Sopot

W Sopocie jedynie główne drogi były przejezdne. Górny Sopot zasypany. Z dwukierunkowych dróg porobiły się jednokierunkowe. cofanie auta, czy wyjazd z parkingu to horrrror.
Lodowisko na każdej górce.
Po drodze do pracy zaliczyłem dwie zaspy.
W Gdańsku na Obronców Wybrzeża jest szklanka. Samochody tańczyły przy skręcaniu z bocznych dróżek.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

A to co sie dzieje dzisiaj to kaplica...
Czy ktoś wie gdzie kierować swoje zażalenia odnośnie stanu dróg i chodników? Doskonale wiem ze jeden mój @ nic nie da ale musze dac upust moim nerwom...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kolego do Zarządu Dróg i Zieleni :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Myjnia bezdotykowa - możliwość mycia ręcznego (3 odpowiedzi)

Dzień dobry! Gdzie w Gdańsku można na spokojnie umyć auto ręcznie (na dwa wiadra) na myjni...