Dziwię się,
choć właściwie nie powinnam spodziewać się niczego innego po tej szkole. Zamiast wziąć sobie do serca opinie absolwentów ( może właśnie to, że ktoś wykazał się odwagą i napisał wprost co mu nie leżało ), robi się nagonkę, rozpytuje kto, nasyła się byłych uczniów, żeby tylko mówili dobrze o szkole. Ale w zasadzie, jak się zastanowić, to nie jest aż takie dziwne....Tak właśnie działa ta szkoła, nauczyciele mało elastyczni - najpierw coś robią, a potem jak w twarz im się powie, to oburzenie wielkie. Drodzy Państwo - co zasiejesz, to zbierzesz. Naprawdę skąd przekonanie, że nie popełniacie błędów (nawiasem mówiąc wspomniana niżej nauczycielka matematyki potrafi zachować się w sposób niekulturalny także wobec rodzica i sic!współpracowników) i dlaczego, do diaska, nie weźmiecie sobie do serca, ze może należałoby popracować nad kulturą i charakterem. Smutne. Co więcej. Nie zamierzałam pisać nic na temat tej placówki. ale po tym, jak usłyszałam, ze jedna z nauczycielek rozpytuje kto wydaje negatywne opinie o szkole...no zaszokowało mnie to. Jak zwykle nie tędy droga Sz. Państwo. Tak jak zamykanie toalet - dla niewtajemniczonych- był czas, ze dzieci nie mogły korzystać swobodnie z WC.