Zlikiwidaować (1) Niestety szkoła nie spełnia wymagań. Bardzo niski poziom morale ciała... rodzic ocena poziomu nauczania i samej szkoły (2) bardzo wysoko oceniam Gimnazjum nr 26 w każdym z kryteriów. My, rodzice, nie... Leszek Szkoła , którą się dobrze wspomina (2) W tej szkole naucza ciebie, jak sie uczyć , zmotywują do pracy i będą... jot
Nie polecam. (3) Większość dobrych opinii pochodzi od rocznika, który nie miał do czynienia z... GallAnonim Dziwię się, (1) choć właściwie nie powinnam spodziewać się niczego innego po tej szkole.... rodzic Polecam te szkołę od 10 lat (1) Anonimowo łatwo szkalować dobre imię wspaniałych nauczycieli. A krytyka i... Gośka superabsolwentka Nice (2) Szkoła w miarę. Nie zwracają uwagi na gorszych i niegrzecznych uczniów i to... Uczeń Nie wiem skąd te cudne opinie (4) Szkoła co prawda z większości przedmiotów dobrze przygotowuje do testów,... anonim Nie polecam szkoły. (2) W szkole jest wysoki poziom nauczania, to fakt, ale niestety panuje duża... Anonim Szkoła z licznymi wadami i kilkoma zaletami (1) W tym roku ukończyłam gimnazjum nr 26 z wyróżnieniem. O szkole można... Absolwent gim26 idealne dla ludzi kreatywnych (1) Niesamowici nauczyciele i szkolna atmosfera. Szkoła otwarta na sugestie... Wagant świetna szkoła! (1) Będąc w gimnazjum, nie doceniałam 26, ale teraz, gdy jestem w liceum, bardzo... ja Dobrze wspominam (2) Skończyłem to gimnazjum w tym roku i naprawdę miło je wspominam. Dałbym wiele... absolwent Świetna szkołą (1) Niedawno skończyłem tę szołę i jestem bardzo zadowolony. Poza nielicznymi... absolwent Nie polecam. (2) Zdecydowanie nie polecam tej szkoły. Nauczyciele są straszni, bardzo... Anonim Dobra szkoła (1) Idąc do tej szkoły kierowałam się klasą "humanistyczno- teatralną", niestety... uczennica dobra szkoła (1) moja córka właśnie kończy tę szkołę, jestem bardzo zadowolona z poziomu... Magda nie polecam (1) Chodzę do tej szkoły już 3 rok i cieszę się, że ją kończę. Nauczyciele... apdolwentka O szkole (1) Nauczyciele są ogólnie super,są wyjątki jak to w każdej szkole ale poziom... Anonim Nie polecam (1) O minusach tej szkoły mogłabym pisać naprawdę długo, ale postaram się to... ktoś