Natalia - ocena (1) Byłam na konsultacji u dr Ewy Nowak, wizyta przebiegła w bardzo miłej... Natalia Pacjentka z Gdańska - opinia (1) Polecam Pani Doktor Ewę Nowak za profesjonalne podejście do pacjenta i miłą... Pacjentka z Gdańska Pacjentka z Gdańska - opinia (1) Na pierwszej wizycie Pani doktor zrobiła na mnie ogromne wrażenie... Pacjentka z Gdańska
Polecam dr Ewę Nowak (2) Leczę się w gabinecie dr Ewy już ponad rok i jestem bardzo zadowolona. Jest... Marzena Z. Polecam dr E. Nowak - doświadczenie w Invisalign (1) Pani Doktor zakładała mi aparat Invisalign. Pełen profesjonalizm i... Anna Polecam nowoczesne leczenie metodą Invisalign (3) Pani Doktor zaproponowała mi leczenie mojej wady zgryzu metodą Invisalign, na... Aleksandra Pani Doktor godna zaufania - pełen profesjonalizm (1) Byłam tylko na wizycie kontrolnej. Dr Ewa Nowak zrobiła na mnie bardzo dobre... Hanna S. Jstem super zadowolona z metody Invisalign :) (1) Wszystkie wizyty mijały w bardzo przyjemnej atmosferze. Wszelkie działania... Ola Dziękuję za wyleczenie mnie z najwiekszego kompleksu :) (1) Dzięki Pani Doktor Ewie Nowak mogę cieszyć się pięknymi, idealnie równymi... Agnieszka Dziękuję i polecam (1) Pełen profesjonalizm i sympatyczna obsługa. jolan13 INVISALIGN - nowa metoda - polecam (1) To ważne, by pacjent czuł się bezpiecznie... chodzę na wizyty kontrolne z... Pacjentka Super specjalista! (1) Dlaczego daję Pani doktor 6 punktów? Bo to znakomity Lekarz, ciepła i miła... Galaktyka Ortodonta z powołania (1) Super specjalista i przemiła kobieta.Dzięki Pani doktor moje dzieci mają... Marcin Badzo dobry Ortodonta (1) Przesympatyczna Pani Doktor i jej Asystentka! Rewelacyjne podejście do... Mama małego pacjenta :) Fantastyczne podejście do pacjenta dużego i małego. (1) Dr Ewa Nowak - ortodonta najwyższej klasy. Fantastyczne podejście do pacjenta... Pacjentka Bardzo polecam Dr Ewę Nowak (1) Byłam już w trzech gabinetach i dopiero tutaj trafiłam na Panią Doktor, która... Sylwia Wdzięczna pacjentka (1) Wspaniała i profesjonalna Pani Doktor. Bardzo miła i profesjonalna obsługa.... Irena Najlepszy Ortodonta (1) Chodziłam do Pani Doktor z córką. Leczenie na NFZ. Super podejście motywujące... Małgorzata Gabinet godny polecenia (2) Właśnie zakończyłam leczenie ortodontyczne u Pani Doktor. Na początku... Patrycja