E-still - opinie

Temat dostępny też na forum: Wesele Wesele bez ogłoszeń
Czy ktoś z Was korzystał może z usług salon sukien- zakładu krawieckiegfo E-still w Gdańsku Orunii? Poprosze o komentarz i opinie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: E-still - opinie

Jest to Dawny Gest

poszukaj bo był taki watek juz poruszany!

image

plastik fantastic w ubiorye kociola najgorsya firma

przeszukalam i nic konstruktywnego nie znalazłam w kwestii szycia sukni, bo o dekoracje nie pytalam

Witaj!
Byliśmy totalnie zawiedzeni jakością wykonanych przez ówczesny Gest dekoracji i bukietu dla mnie i świadkowej. Totalna porażka-nic nie było zrobione tak,jak wcześniej się umawialiśmy. Najgorsze było to że pieniądze wzięli z góry a po wszystkim nawet nie przeprosili. Suknie szyje ta sama pani,która zajmuje się dekoracjami-więc myślę że obie te kwestie są ze sobą powiązane. Moja kuzynka szyła tam suknię i po prostu musiała stać im nad głową cały czas. Była u nich przynajmniej raz na tydzień zeby wszystkiego dopilnować!
Osobiście odradzam.
pozdrawiam

jezeli chodzi o krawca, to ja bylam niemilo zaskoczona, spodziewalam sie nizszych cen za usluge, otorz chcac szyc sukienke szukalam odpowiedniego zakladu - krawcowej, ale w e-still jak Pani "zaspiewala" mi cene dwa razy wyzsza niz w salonie sukien slubnych, to myslama ze sie rozesmieje w twarz Kobiecie, no coz.... cenia sie :D

image

A jaką cenę Ci podała? Bo z tego co słyszałam od kolezanki i co mi sama zaoferowała to biere 50% wartości sukni plus 200 zł kaucji. No i to w sumie wychodzi 1300zł, więc na pewno nie 2 razy więcej niż w salonie. No chyba że miałaś mieć suknie ręczni haftowaną ;-) Ale dzieki za opinie.. Pozdrawiam

moja sukienka szyta w salonie miala kosztowac, ze wszystkimi dodatkami (welon rekawiczki itp) max 1400 zl, a Pani w E-Still za uszycie SAMEJ sukienki zaproponowala 1800 zl- wiec lekkie przegiecie :) a w koncu szyje za max 900 zl (calosc z dodatkami) i jestem baaaardzo zadowolona :) moja sukienka jest juz prawie skonczona i nie moge sie doczekac dnia ślubu i szkoda mi ze ta sukienka bedzie na jeden raz...... ;)

image

to ciesze sie ze jestes zadowolona. Moge spytac u kogo szyjesz? No i taka propozycja - o ile to mozliwe,przerob suknie slubna, tzn jesli mas ja na wlasnosc a nie w formie wypozyczenia, przerob na elegancka sukiennke na inne uroczystosci, albo ladna spodniczke. Nie mam pojecia jaki wybralas fason ale ja sama planuje tak zrobic z moja. Zawsze to bedzie jakas pamiatka :-)

dla mnie dno, klapa i tragedia jak wszystkie

wszystkie co? krawcowe? czy sukienki ? :-) Bo ja tez jestem potwornie wybredna

Inne tematy z forum

Proszę o opinie o dzielnicy Orunia Górna (9 odpowiedzi)

Proszę o Wasze opinie: - jak się mieszka na Orunii Górnej ? - jaką opinię ma ta dzielnica ?...