Wystrzegać się! (1) Wystrzegać się! Konsola ostatecznie wróciła niesprawna!!! serwis bardzo nie... Krzysztof Kitowski Wciąż najlepszy serwis konsol w Trójmieście (1) Czarodziej zmienił siedzibę (z Wrzeszcza po powodzi na Klinicznej przenieśli... Kleo Kompetentny serwis (1) Świetny serwis, nie ściemniają, rzetelnie doradzą ( odradzą). Wszystko co... Rayo
Kompetentny serwis (1) Świetny serwis, nie ściemniają, rzetelnie doradzą ( odradzą). Wszystko co... Rayo Najlepszy serwis! (1) Chłopaki znając się na robocie ;) Miła, fachowa obsługa, uczciwa przede... Karola Bajecznie! (1) Wszystko na czas , wszystko w przystępnej cenie i wysokiej jakości usług!... Wolf Szybko sprawnie i profesjonalnie (1) Serwis naprawił mój tablet Asusa bez najmniejszego problemu gdy inne serwisy... Grzegorz Super szybko, bardzo profesjonalnie (1) Serwis zaskoczyl mnie szybka naprawa (usterka byla bardzo prosta i oczywista,... Zadowolona klientka Łukasz - opinia (1) Miła obsługa, szybka i sprawna naprawa sprzętu w przystępnej cenie. Polecam Łukasz Xbox (1) Mila obsługa i co najważniejsze fachowa Wymiana napędu w xboxie na miejscu za... dachu Dzieki (1) PELEN PROFESJONALIZM!!!! Ddk PEŁEN PROFESJONALIZM (1) Korzystałem z usług serwisu EC już nie raz. Panowie tam pracujący to... Karol Macbook Early (1) Naprawa wykonana na miejscu (jaieś 20-30 minut). Jest poczekalnia, można... Tusi Dell d830 , Dell XPS 1530, 2xAsus ect... (1) Z usług serwisu korzystam od dawna. Jak zawsze wszystko jest na 6! Usterki... Wolf Xbox 360 LT 3.0 (1) Bardzo szybko i profesjonalnie. Na miejscu jest poczekalnia i już po chwili... Damian Paweł - opinia (1) Bardzo porządny serwis , który potrafił przed świętami szybko i tanio... Paweł Polecam firme:) (1) Zdecydowanie polecam ten serwis. Przywiozlem moj Vaio i powiedzialem o... zwyklak naprawa XBOX'a - polecam (1) Oddałem Xboxa do naprawy i już po 2 dniach otrzymałem wiadomość sms, że... Maciek Naprawa przepalonej ścieżki na płytce PCB (1) Niby drobnostka, ale zrobiona fachowo i od ręki! Polecam! Jacek Jak dla mnie rewelka (1) Polecam ten serwis! Pełen profesjonalizm, a do tego widać, że pracują na... Marcin