Marcin - ocena (1) Dramat, umowa podpisana w styczniu, mamy wrzesień i nic sie nie dzieje.... Marcin Piotr - opinia (1) Sprawny montaż, bardzo dobra komunikacja Piotr Mateusz - opinia (1) Profesjonalne podejście do klienta. Instalacja założona zgodnie z terminem. Mateusz
Gniewko - opinia (1) Szybko tanio i fachowa obsluga Gniewko Dominika Borecka - opinia (1) Profesjonaliści od A do Z. Polecam!!! Dominika Borecka Grzegorz Łazarczy - opinia (1) Wykonanie instalacji na wysokim poziomie, projekt, cena i obsługa super . Grzegorz Łazarczy M - opinia (1) Polecam. Miła i profesjonalna obsługa, wszystko działa jak powinno ;) M Mateusz - opinia (1) Firma przedstawiła mi profesjonalną ofertę na instalację fotowoltaiczną. W... Mateusz Piotr - opinia (1) Zadzwoniłem i przez telefon została mi przedstawiona oferta, tego samego dnia... Piotr Stanisław - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony z szybkości realizacji oraz z jakości produktów. W... Stanisław Ryszard - opinia (1) Polecam. Profesjonalna obsługa praktycznie 24h na dobę. Bardzo szybki montaż... Ryszard Oświetlenie LED (5) Zakupiłem ostatnio oświetlenie LED u nich. Dostałem towar zgodny z... Jarek K. Najlepsze ceny w trójmiescie (1) Obsługa profesjonalna, bardzo szybko dostaliśmy potrzebne nam produkty, oraz... Mariusz Fajni ludzie oraz profesjonalne produkty (1) Spośród kilku firm , pan Rafał jako jedyny poświecił mi więcej na szukanie... Robert Super chłopaki polecam LED-y od nich (1) Bardzo miła obsługa, towar mi dowieźli tam gdzie chciałem bez dodatkowych... Janusz polecam (1) Bardzo sympatyczni ludzi tam pracują, jak nie wiedziałem jakie wybrać... Tomasz bardzo profesjonalny (1) Wybór oświetlenia bardzo profesjonalny. Produkty dobrej jakości z gwarancją,... Roman Najniższe ceny mają to PRAWDA !! sprawdziliśmy to !! (1) W zeszłym tygodniu realizowaliśmy dużą inwestycję u nas w firmie, i... Roman