Pelny profesionalizm (1) Avensis 2.0 d4d. Nowe mapowanie sterowników na hamowni. Po usłudze 160 koni i... Maciej Kornowicz Zdecydowanie Polecam hamownie (1) Jako jedyni potrafili na prawdę dobrze wystroić Skode Silnik 1.4 TSI Piotr Naprawa klimatyzacji (1) Mieszkam za Pruszczem Gdańskim, czyli mam do tego serwisu daleko, ale mimo to... Daniel
SUPER (1) serwis godny zaufania, profesjonalizm to domena tego serwisu. Pan Rafał zna... Artur podnoszenie mocy (1) Bardzo miła obsługa, proces hamowania i wykonywania pomiarów szybki, sprawny... Jakub Polecam chip tuning z profesjonalną hamownią (1) Muszę powiedzieć że sprawność mojego Audi A4 2.0TDI po chip tuningu w EDC... Krystian . (1) W Warsztacie EDC Service wymieniałem uszkodzoną turbosprężarkę i robiłem... Damian Znakomity warsztat (1) Wreszcie jakiś godny zaufania i polecenia warsztat . Miałem dość poważny... Mateusz Wielgat Super Warsztat (1) Oddałam swoje autko do wymiany sprzęgła z dwumasa oraz rozrządu. Mechanik... Martyna Szumska Power OK (1) Zdecydowanie polecam zakład . Jako jedni potrafili zestroić Nissana GTR .... John Jaroszewicz Warsztat godny polecenia (1) Pan Rafał zna się jak mało kto na elektronice samochodowej. Korzystałem z... Ignacy Opis sytuacji z samochodem Peugeot 407 (1) Rok temu nabyłem samochód marki peugeot 407 1.8 w benzynie 85 kw, jak zawsze... Piotr Bardzo dobry warsztat! (1) Solidny warsztat, fachowa obsługa, człowiek zna się na tym co robi! Miałem... Kamil Dobra cena i dobra jakość (1) Jestem z Warszawy, przyjechałem z rodziną na morze, nagłe przestał mi... Andrzej Zbyszek Bardzo dobre wrażenie (1) Po remoncie elektroniki w EDC, samochód pali 20% mniej! Mi już się opłacił... Zbigniew Tomaszewski Terminowo i fachowo (1) Super, przyjechałam z koleżankami i rewelacja. Remontowali samochód szybko,... Monika Hardziej Warsztat, godny zaufania! (1) Tu są Fachowcy!! W mojej Audi TT 2014 roku zepsuła się klimatyzacja,... Agata Rzeplińska Polecam (1) Dobry zakład Jako jedyni potrafili zlokalizować usterkę niedziałającej... Edward Świetny fachowiec od elektroniki i elektryki (1) Polecam ten warsztat, jako jedyny odszedł do usterki klimatyzacji w... Super kierowca Klima (1) Polecam zakład Drogi ale dobry Roman