Gosia - ocena (2) Fantastyczne przedszkole, profesjonalna kadra i zawsze usmiechnieta ,... Gosia Krzysiek - ocena (1) Dzieciaki zadowolone więc i ja. Bardziej serio to po prostu polecam. Fajni... Krzysiek Marta - ocena (1) Miejsce przyjazne dzieciom :) , które tworzą fajni ludzi - moje dziecko czuje... Marta
Tomasz - ocena (1) Super przedszkole. Posłaliśmy tutaj dwójkę naszych dzieci (z racji wieku do... Tomasz Ewelina - ocena (1) Wspaniałe przedszkole, córka chodzi z wielką chęcią i opowiada :) Ewelina Paulina - opinia (1) Najlepsze przedszkola ze słyszenia i później z doświadczenia Paulina dorota851 - opinia (1) Polecam bardzo Edu Zielony Zakątek. Moja córeczka od 2 dnia chodzi z... dorota851 Ada K. - opinia (1) Świetne przedszkole! Najlepsze w Trójmieście! Opieka serdeczna i czuła -... Ada K. Gorąco polecam (1) Jestem babcią,która widzi WYRAŹNY POSTĘP w rozwoju wnuczka od czasu ,gdy... Małgorzata Profesjonalna i troskliwa opieka (1) Od kilku dni mój 3-letni synek chodzi do publicznego przedszkola, jednak... Joanna Gorąco polecamy! (1) Nasz Syn absolwent żłobka bezboleśnie zaaklimatyzował się w przedszkolu EDU -... AgaQ Profesjonalnie (1) Witam, polecam żłobek/przedszkole Zielony Zakątek ze względu na profesjonalne... Izabela Pilachowska