Polecam z czystym sumieniem (1) Z usług gabinetu korzystałam ponad rok czasu. Pod opieką wspaniałej Pani... Dagmara POLECAM OSOBOM Z CHOROBAMI TARCZYCY! (1) Od lat zmagam się z hashimoto i nadmiarem kilogramów. Myslalam, że po prostu... Anita Karolczyk Polecam EFEKT CENTRUM (1) Długo szukałam pomocy wśród pseudodietetyków w celu schudnięcia aż w końcu... Asia
POLECAM (1) Polecam wszystkim tym którzy pragną zmienić swoje życie i z otyłych... agii JA RÓWNIEŻ POLECAM (1) PEŁEN PROFESJONALIZM PANI KAMILI. JESTEM BARDZO ZADOWOLONA Z EFEKTÓW. POLECAM... ANIA Schudłam więc polecam ;) (1) Dziękuję za podtrzymywanie na duchu w cięzkich i cięższych chwilach czytaj... Monika Świetne podejście do klienta (1) To była moja pierwsza wizyta w takim miejscu i bałam się, że dietetyczka z... Agnieszka Zdecydowanie polecam!! (1) Po wielu miesiącach prób samodzielnego odchudzania w końcu zdecydowałem się... Adam Efekt Centrum (1) Efekt Centrum w Gdynia - Dąbrowa zmienił moje życie, nie tylko moje ale i... Odchudzona MM dietetyk na medal (1) jestem bardzo bardzo zadowolona z efektów diety , schudłam szybko smacznie i... ;) Motywacja przede wszystkim (1) Takiej motywacji nigdy w niczym nie mialam. Polecam calym sercem. Nigdy nie... Olka Pelen Profesjonalizm (1) To nie koniec diety, a dopiero początek, ale efekty już są! Pełen... Agnieszka warto! (1) gorąco polecam:) ja miałam ogromny problem z otyłością, a Efekt pomógł mi... Evsia Bardzo pozytywnie (1) Polecam gabinet - fachowa obsluga, dobry dojazd i mila atmosfera.... Hania