EGzaminator

Współczuje serdecznie osobom, które trafią lub trafiły na P. S.Garstke, bardzo niesprawiedliwy egzminator... To czy ktoś zda czy nie zależy od Jego kaprysu....cięzko mu wysiąść z samochodu aby sprawdzic czy egzaminowany wykonuje poprawnie 1 zadanie, na kazdym mozliwym skrzyzowaniu zasłania widoczność, czeka tylko aby wcisnąć komuś hamulec.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: EGzaminator

niestety nie zgadzam się z Twoją opinią, dla mnie był b. miły, serdeczny, z nim zdałam mój 7 egzamin ;) mam inne nieprzyjemne doświadczenia z egzaminatorami z pordu. Osobiście sądzę, że pomógł mi nawet przy parkowaniu - chociaż nie za dobrze pamiętam cały egzamin - byłam bardzo zestresowana. Faktem jest to, że trasa na mieście nie była łatwa.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: EGzaminator

Ja równiez nie zgadzam sie ,że pan Sebastian jest zły i niesprawiedliwy.Mialam przyjemnośc z nim jeżdzic...oblał mnie ale to była tylko i wyłącznie moja wina.No cóz zagapiłam się :) .Po egzaminie dał mi cenne wskazówki,nawet sie uśmiechał :) Dziś mam prawko a ten błąd zapamietam do konca życia i jestem pewna żę go więcej nie popełnię.Wkońcu kosztował mnie 140 zł :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0