EKO-BUD Banino-proszę o opinie

Zamierzam zakupić mieszkanie w szeregu od tej własnie firmy. Bardzo proszę o wszelkie informacje oraz opiniie na temat tego dewelopera
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 18

Re: EKO-BUD Banino-proszę o opinie

my tez juz zakupilismy mieszkanko na parterze wlasnie na Wspolnej, wczoraj bylismy na budowie stawiaja juz sciany na pietrze, pozdrawiamy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

ściany pną się w górę :))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

no, ale tam gdzie są domy i będą mieszkania z eko-bud jest już droga ;)
Mowa jest raczej o przedłużeniu tej drogi, na której ma być inne osiedle - nie pana N.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Oprócz Osiedla Rodzinnego budowanego przez Siódme Niebo deweloperzy w Baninie nie robią żadnych dróg...
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 6

dalmax - nie rozpoczął jeszcze budowy, zaczynają w sierpniu, ale mieszkania są już w sprzedazy. mieszkania te beda znajdowaly się na PRZEDŁUZENIU ulicy wspolnej (teraz jest tam pole :P)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

http://dom.trojmiasto.pl/inwestycje/mapa/?x=-425.2&y=101.75&zoom=3&s=1 znalazłam sama :)))
Wspólna , to oczywiście tam gdzie domek ze strzałką. Czyli budowa o której pisałam wyżej to chyba jednak nie Delmax bo znajduje się na ul. Księżycowej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Czy te mieszkania z delmaxu już się budują? A może ulica równoległa do Rolniczej też nazywa się 'Wspólną"? Mówię o tej drodze z płyt..jest tam taka nowa budowa, która bardzo szybko się rozwija...zaciekawiło mnie to :) Szkoda, że nie ma mapki Banina z nazwami ulic....a może gdzieś jest? Jeśli tak to proszę o link.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

i na tej samej ulicy:) ul. Wspólna

drogo tu masz link
http://www.banino-mieszkanie.pl/ceny.htm dalmax taką samą powierzchnie oferuje za 215 000zł (80m na dole + 40m poddasze)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5

Olu,a jaka cena i jaki metraż mieszkanka, jeśli mogę się dopytać?

:) 'gdańszczanka' - wiem co kupuję ;) Na ul. Wspólnej eko-bud buduje zarówno domy w zabudowie szeregowej jak i mieszkania w zabudowie szeregowej :)))) ściślej mówiąc "domy wielorodzinne - dwulokalowe" ;)

Ola - ty chyba mowisz o mieszkaniach przy ulicy Wspolnej, ktore buduje Dalmax? bo eko bud buduje domki:) ja kupilam z Dalmaxu:)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Zatem witam potencjalną sąsiadkę :) Mieszkanko u góry czy na dole?
A odbiór już .. w grudniu :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Cześć,

My mamy zarezerwowane mieszkanie w szeregu przy ul. Wspólnej. Póki co, nie narzekamy. Kontakt z deweloperem jest bez zastrzeżeń :)
Nie możemy się doczekać odbioru.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

do Sisi: widocznie facet nie chciał Wam sprzedać tego szeregu skoro tak kręcił. Eko-Bud to firma z Banina, tak więc, jakby coś się działo niedobrego z domkiem, to macie go pod ręką.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

ciekawe.....akurat jeśli chodzi o dogadywanie się z panem N. to jesteśmy bardzo zadowoleni. Ciekawa jestem jednak opinii co do wykonawstwa .. a z innej beczki a nóż będzie można poznać potencjalnych sąsiadów? ;)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

Byłam zainteresowana domkiem szeregowym rok temu, jednak po kontakcie z deweloperem zaczęłam szukać innego... Człowiek zupełnie niekontaktowy i "nieogarnięty", podobał nam się domek pierwszy z szeregu, chcieliśmy go zarezerwować to Pan zaczął kręcić, że on nie wie, czy może nam zarezerwować, bo on już miał kogoś umówionego i nie wiadomo jaka będzie cena, bo materiały idą ciągle w górę...
Zaznaczę że dom już był w dużym stopniu zaawansowany, a umawiając się na spotkanie dom był wolny...
Także zrezygnowaliśmy ze współpracy, podobne zresztą jak nasi obecni sąsiedzi, którzy też byli zainteresowani szeregiem w eko-budzie.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 4

Również planujemy kupić mieszkanko z EKO-BUD :) Ciekawa jestem wszystkich opinii za i przeciw.
Możemy też się wymieniać spostrzeżeniami z etapu budowy. Z tego co widzieliśmy ostatnio - pojawiły się wykopy.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Witam, zakupiłam dom w zabudowie szeregowej z Eko_Bud i mogę śmiało polecić. Zapraszam na inne inwestycje dla porównania, my z Mężem odwiedzając budowy zwracaliśmy uwagę na to co się na nich dzieje, począwszy od nadzoru z skończywszy na używanych materiałach.
Na naszą decyzje wpłyneła solidność, standard surowców oraz podejście samego właściciela.
6 miesięcy minęło od momentu odbioru kluczy do tej pory mogę liczyć na pomoc i żywe zainteresowanie czy wszystko jest porządku po odbiorze.

Beata
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 18

Inne tematy z forum

Dobry i sprawdzony deweloper?? (16 odpowiedzi)

Witam. Zamierzam kupić mieszkanie w Gdańsku "Nowe" . Jakiego byście polecili sprawdzonego...

Gdzie kupić mieszkanie?? (36 odpowiedzi)

Chciałabym kupić mieszkanie w Gdańsku.. Które dzielnice polecacie, a które odradzacie i...

dom czy mieszkanie??? (427 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...