EKO-BUD Banino-proszę o opinie

Zamierzam zakupić mieszkanie w szeregu od tej własnie firmy. Bardzo proszę o wszelkie informacje oraz opiniie na temat tego dewelopera
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 18

Re: EKO-BUD Banino-proszę o opinie

my tez juz zakupilismy mieszkanko na parterze wlasnie na Wspolnej, wczoraj bylismy na budowie stawiaja juz sciany na pietrze, pozdrawiamy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

ściany pną się w górę :))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

no, ale tam gdzie są domy i będą mieszkania z eko-bud jest już droga ;)
Mowa jest raczej o przedłużeniu tej drogi, na której ma być inne osiedle - nie pana N.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Oprócz Osiedla Rodzinnego budowanego przez Siódme Niebo deweloperzy w Baninie nie robią żadnych dróg...
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 6

dalmax - nie rozpoczął jeszcze budowy, zaczynają w sierpniu, ale mieszkania są już w sprzedazy. mieszkania te beda znajdowaly się na PRZEDŁUZENIU ulicy wspolnej (teraz jest tam pole :P)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

http://dom.trojmiasto.pl/inwestycje/mapa/?x=-425.2&y=101.75&zoom=3&s=1 znalazłam sama :)))
Wspólna , to oczywiście tam gdzie domek ze strzałką. Czyli budowa o której pisałam wyżej to chyba jednak nie Delmax bo znajduje się na ul. Księżycowej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Czy te mieszkania z delmaxu już się budują? A może ulica równoległa do Rolniczej też nazywa się 'Wspólną"? Mówię o tej drodze z płyt..jest tam taka nowa budowa, która bardzo szybko się rozwija...zaciekawiło mnie to :) Szkoda, że nie ma mapki Banina z nazwami ulic....a może gdzieś jest? Jeśli tak to proszę o link.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

i na tej samej ulicy:) ul. Wspólna

drogo tu masz link
http://www.banino-mieszkanie.pl/ceny.htm dalmax taką samą powierzchnie oferuje za 215 000zł (80m na dole + 40m poddasze)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5

Olu,a jaka cena i jaki metraż mieszkanka, jeśli mogę się dopytać?

:) 'gdańszczanka' - wiem co kupuję ;) Na ul. Wspólnej eko-bud buduje zarówno domy w zabudowie szeregowej jak i mieszkania w zabudowie szeregowej :)))) ściślej mówiąc "domy wielorodzinne - dwulokalowe" ;)

Ola - ty chyba mowisz o mieszkaniach przy ulicy Wspolnej, ktore buduje Dalmax? bo eko bud buduje domki:) ja kupilam z Dalmaxu:)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Zatem witam potencjalną sąsiadkę :) Mieszkanko u góry czy na dole?
A odbiór już .. w grudniu :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Cześć,

My mamy zarezerwowane mieszkanie w szeregu przy ul. Wspólnej. Póki co, nie narzekamy. Kontakt z deweloperem jest bez zastrzeżeń :)
Nie możemy się doczekać odbioru.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

do Sisi: widocznie facet nie chciał Wam sprzedać tego szeregu skoro tak kręcił. Eko-Bud to firma z Banina, tak więc, jakby coś się działo niedobrego z domkiem, to macie go pod ręką.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

ciekawe.....akurat jeśli chodzi o dogadywanie się z panem N. to jesteśmy bardzo zadowoleni. Ciekawa jestem jednak opinii co do wykonawstwa .. a z innej beczki a nóż będzie można poznać potencjalnych sąsiadów? ;)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

Byłam zainteresowana domkiem szeregowym rok temu, jednak po kontakcie z deweloperem zaczęłam szukać innego... Człowiek zupełnie niekontaktowy i "nieogarnięty", podobał nam się domek pierwszy z szeregu, chcieliśmy go zarezerwować to Pan zaczął kręcić, że on nie wie, czy może nam zarezerwować, bo on już miał kogoś umówionego i nie wiadomo jaka będzie cena, bo materiały idą ciągle w górę...
Zaznaczę że dom już był w dużym stopniu zaawansowany, a umawiając się na spotkanie dom był wolny...
Także zrezygnowaliśmy ze współpracy, podobne zresztą jak nasi obecni sąsiedzi, którzy też byli zainteresowani szeregiem w eko-budzie.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 4

Również planujemy kupić mieszkanko z EKO-BUD :) Ciekawa jestem wszystkich opinii za i przeciw.
Możemy też się wymieniać spostrzeżeniami z etapu budowy. Z tego co widzieliśmy ostatnio - pojawiły się wykopy.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Witam, zakupiłam dom w zabudowie szeregowej z Eko_Bud i mogę śmiało polecić. Zapraszam na inne inwestycje dla porównania, my z Mężem odwiedzając budowy zwracaliśmy uwagę na to co się na nich dzieje, począwszy od nadzoru z skończywszy na używanych materiałach.
Na naszą decyzje wpłyneła solidność, standard surowców oraz podejście samego właściciela.
6 miesięcy minęło od momentu odbioru kluczy do tej pory mogę liczyć na pomoc i żywe zainteresowanie czy wszystko jest porządku po odbiorze.

Beata
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 18

Inne tematy z forum

Nowy proboszcz (11 odpowiedzi)

"Ksiądz Jan Kucharski: To nie było palenie jakichś tam książek, ale palenie przedmiotów...

budujecie/kupujecie na kredyt? (260 odpowiedzi)

Wiem, że dziwne pytanie, ale wspomagacie się wszyscy kredytami? Jak oceniacie, ile trzeba mieć...

Internet LTE (58 odpowiedzi)

Witam. Czy ktoś tutaj obecnych używa internetu LTE od Play albo Cyfrowego Polsatu i mógłby się...