EKSPERTKI STREETCOM 4*****

Myśle,ze juz pora na kolejny watek :)
Sprawdzcie swoje poczty bo właśnie dziś dostałam wiadomość,ze zakwalifikowałam sie do kampanii VOUGE :)
Paczki beda wysyłane po 15 kwietnia :)
A może macie wiecej informacji na temat innych kampanii?Zapraszam do podzielenia sie informacjami.
Pozdrawiam i życzę Wam miłego dnia :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: EKSPERTKI STREETCOM 4*****

ja tez o proszku nic nie mam

ja tez jeszcze nic nie dostalam

Czy dostałyście potwierdzenie o proszku? Dzisiaj 24, miało być do dzisiaj. Ja nie dostałam.

u mnie niestety nie sprawdził sie w zadnej kwestii, tej pod makijaz tez nie... może troche skóra mi sie mniej swieci...
za to według mnie ładnie pachnie ;)

Iiii tam, przecież mamy być szczere w naszych opiniach, prawda? ;)))

a tfu mamyu, nie pisz tak, bo jeszcze wysledza po numerze IP :D:D:D

Ja widzę, że mam po nim dobrze zmatowioną skórę rano - używam go w zasadzie jako bazy pod makijaż i w tej funkcji spisuje się dobrze. Natomiast jeśli chodzi o jego cudowne działanie przeciw niedoskonałościom - nie zauważyłam spektakularnej różnicy. :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

tak, tez jestem w vichy.

ja ankiet wypełniłam z 10-15, a o mojej aktywnosci nic nie piszą, ale nie sadze, zeby dużo osob wpisywało moje nazwisko...

a w ogole jak Ty oceniasz krem? bo ja go używam od 3 tyg i kompletnie nie widze zadnej zmiany.

nulka, a też jesteś w Vichy?

Bo ja nie dostaję maili z przypomnieniami o ankietach, bo te wypełniam regularnie w dość dużych ilościach. Do mnie przychodzą, że jestem mało aktywna, bo znajomi nie wpisują mojego nazwiska. :/

mamtu, mam ten sam problem co Ty... tez ciagle maile, z przypomnieniem o wypelnianiu ankiet... :/

Ja też nie dostrałam ankiety o proszku, a szkoda;-( a z farbami cisza...

agaimisia, wielkie dzięki. Znajomych nie angażuj, bez przesady - już bardzo mi pomożesz jeżeli sama wypełnisz tę ankietę czy co to tam jest. :)
Zaraz wyślę maila. :)))

fiffi napisze na maila wieczorem

Dziewczyny która chce raport z Lego Duplo mogę napisac,klocki widziałam moja córka się nimi bawiła,proszę o info na maila.

hej, jestem tutaj nowa ale juz od dosc dlugiego czasu w streetcomie ;) dostalam dzis ankiete E ale nie mialam pytania czy uzywam, tylko czy mam skóre wrazliwą?! napisalam ze nie i wyskoczyło mi powitanie w nowej kampanii proszku E no i ofkors wiadomosc ze jesli sie zakwafilikuje to dostane paczkę...osttanio testowalam CLear, no i wielka szkoda ze nie dostalam sie do DUPLO :(

mamtu moj mail malutk_a8@wp.pl

podaj mi swoje nazwisko a poprosze znajomych by rejestrujac sie podawali twoje nazwisko

Mnie zaczyna wkurzać kampania Vichy.

Wymyślili tę stronę akcjanormaderm.pl, żeby sprawdzić moją aktywność w kampanii i teraz wciąż dostaję powiadomienia, że jestem mało aktywna, bo niewiele osób podaje moje nazwisko rejestrując się na tej stronce.

A niby w jaki sposób mam zmusić kogoś, żeby po rozmowie ze mną się tam zarejestrował? Jak to egzekwować?

Jak dla mnie - zupełnie nieprzemyślana ta kampania. :/

ja tez mialam ankiete o proszkach, zobaczymy co z tego wyniknie.
nie zaznaczylam E ale z tego co wiem to nie ma znaczenia no bo po co masz testowac cos co juz sie zna?

co do duplo to nie wiem, narazie wyslalam 4 raporty. a wy dziewczyny jak z raportami stoicie w duplo??

Ja też dostałam dzisiaj maila, że jest nowa ankieta o proszkach. Rano jak jeszcze maila nie dostałam akurat weszłam na stronę i próbowałam ją wypełnić ale jakiś error mi wyskakiwał. Też nie zaznaczyłam E jako najczęściej używanego... ciekawa jestem czy się dostanę.
Wiecie może kiedy kończy się Lego Duplo?

Dzięki za info bogosiaa .

Inne tematy z forum

waga dziecka na usg a przy porodzie (29 odpowiedzi)

Witam! Jestem w 34 tyg. waga dziecka wynosi 2700 g lekarka mi powiedziała, że urodzę duże...

poszukiwany dobry ortopeda (20 odpowiedzi)

Moja mame czeka operacja, dostała juz skierowanie i po swietach ma isc sie zapisac w kolejkę......

jakich używacie perfum ??? (65 odpowiedzi)

Hej dziewczyny jakich perfum używacie i co możecie polecić ??? Szukam jakiś o słodkich...