EKSPERTKI STREETCOM 4*****

Myśle,ze juz pora na kolejny watek :)
Sprawdzcie swoje poczty bo właśnie dziś dostałam wiadomość,ze zakwalifikowałam sie do kampanii VOUGE :)
Paczki beda wysyłane po 15 kwietnia :)
A może macie wiecej informacji na temat innych kampanii?Zapraszam do podzielenia sie informacjami.
Pozdrawiam i życzę Wam miłego dnia :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: EKSPERTKI STREETCOM 4*****

ja tez o proszku nic nie mam

ja tez jeszcze nic nie dostalam

Czy dostałyście potwierdzenie o proszku? Dzisiaj 24, miało być do dzisiaj. Ja nie dostałam.

u mnie niestety nie sprawdził sie w zadnej kwestii, tej pod makijaz tez nie... może troche skóra mi sie mniej swieci...
za to według mnie ładnie pachnie ;)

Iiii tam, przecież mamy być szczere w naszych opiniach, prawda? ;)))

a tfu mamyu, nie pisz tak, bo jeszcze wysledza po numerze IP :D:D:D

Ja widzę, że mam po nim dobrze zmatowioną skórę rano - używam go w zasadzie jako bazy pod makijaż i w tej funkcji spisuje się dobrze. Natomiast jeśli chodzi o jego cudowne działanie przeciw niedoskonałościom - nie zauważyłam spektakularnej różnicy. :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

tak, tez jestem w vichy.

ja ankiet wypełniłam z 10-15, a o mojej aktywnosci nic nie piszą, ale nie sadze, zeby dużo osob wpisywało moje nazwisko...

a w ogole jak Ty oceniasz krem? bo ja go używam od 3 tyg i kompletnie nie widze zadnej zmiany.

nulka, a też jesteś w Vichy?

Bo ja nie dostaję maili z przypomnieniami o ankietach, bo te wypełniam regularnie w dość dużych ilościach. Do mnie przychodzą, że jestem mało aktywna, bo znajomi nie wpisują mojego nazwiska. :/

mamtu, mam ten sam problem co Ty... tez ciagle maile, z przypomnieniem o wypelnianiu ankiet... :/

Ja też nie dostrałam ankiety o proszku, a szkoda;-( a z farbami cisza...

agaimisia, wielkie dzięki. Znajomych nie angażuj, bez przesady - już bardzo mi pomożesz jeżeli sama wypełnisz tę ankietę czy co to tam jest. :)
Zaraz wyślę maila. :)))

fiffi napisze na maila wieczorem

Dziewczyny która chce raport z Lego Duplo mogę napisac,klocki widziałam moja córka się nimi bawiła,proszę o info na maila.

hej, jestem tutaj nowa ale juz od dosc dlugiego czasu w streetcomie ;) dostalam dzis ankiete E ale nie mialam pytania czy uzywam, tylko czy mam skóre wrazliwą?! napisalam ze nie i wyskoczyło mi powitanie w nowej kampanii proszku E no i ofkors wiadomosc ze jesli sie zakwafilikuje to dostane paczkę...osttanio testowalam CLear, no i wielka szkoda ze nie dostalam sie do DUPLO :(

mamtu moj mail malutk_a8@wp.pl

podaj mi swoje nazwisko a poprosze znajomych by rejestrujac sie podawali twoje nazwisko

Mnie zaczyna wkurzać kampania Vichy.

Wymyślili tę stronę akcjanormaderm.pl, żeby sprawdzić moją aktywność w kampanii i teraz wciąż dostaję powiadomienia, że jestem mało aktywna, bo niewiele osób podaje moje nazwisko rejestrując się na tej stronce.

A niby w jaki sposób mam zmusić kogoś, żeby po rozmowie ze mną się tam zarejestrował? Jak to egzekwować?

Jak dla mnie - zupełnie nieprzemyślana ta kampania. :/

ja tez mialam ankiete o proszkach, zobaczymy co z tego wyniknie.
nie zaznaczylam E ale z tego co wiem to nie ma znaczenia no bo po co masz testowac cos co juz sie zna?

co do duplo to nie wiem, narazie wyslalam 4 raporty. a wy dziewczyny jak z raportami stoicie w duplo??

Ja też dostałam dzisiaj maila, że jest nowa ankieta o proszkach. Rano jak jeszcze maila nie dostałam akurat weszłam na stronę i próbowałam ją wypełnić ale jakiś error mi wyskakiwał. Też nie zaznaczyłam E jako najczęściej używanego... ciekawa jestem czy się dostanę.
Wiecie może kiedy kończy się Lego Duplo?

Dzięki za info bogosiaa .

Inne tematy z forum

Gdzie najlepiej kupić dziecku okulary? (10 odpowiedzi)

Wiem, ze było już trochę wątków na tt., ale za wiele nie wyczytałam...Muszę zrobić okulary dla...

Jakie zabawki edukacyjne polecacie? (33 odpowiedzi)

Chcę kupić jakieś zabaweczki Amelce ale nie mogę się zdecydować co jej kupić, za dużo tego...

jakich używacie perfum ??? (65 odpowiedzi)

Hej dziewczyny jakich perfum używacie i co możecie polecić ??? Szukam jakiś o słodkich...