EKSPERTKI STREETCOM 5*****

Zapraszam! :)

Miałyście jakąś informację o proszkach?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: EKSPERTKI STREETCOM 5*****

eee ja ankiety niagaro2 nie moge wypelnic nadal , za 6b pytaniem mam cos takiego

bogosiaa, a zalogowałaś się tam tym kodem one-week-pass, co przysłali po wypełnieniu niagaro1?

bogosiaa ja tez sie tam nie loguje i zadnej rozmowy nie przeprowadzilam i mimo wszystko mam raport niagaro 2. w sumie, zal;ujke ze sie do tej kampanii zalapalam no ale coz napisalam w poprzedniej ankiecie o niagaro wiec gitara.

A niagaro to jakas porazka. Wypelnilam niagaro 1 a niagaro 2 nigdzie nie mam. Gdzie to jest? Mam tylko raport niagaro :) moze dlatego ze sie tam prawie wcale nie loguje :)

jas jestem od mniej wiecej marca w streetcomie i mialam juz kampanie kawy a teraz orzeszków, ptasiego mleczka no i to dziwnie niagaro .

Ja jakis czas temu zapisalam męża, wysłałam wszystko i poki co cisza. Ja już kilka kamp zaliczylam, nie wiem od czego to zalezy. Moja pierwsza kampania to był brise i wtedy wysłałam im tylko jeden raport koncowy, bo to byl akurat czas, kiedy przed porodem byłam w szpitalu i po porodzie jakoś ze czasu ani glowy do tego nie mialam :) myslalam ze z racji mojej nieaktywnosci mi nie beda niczego dawac, ale jest w miare ok.

tak, tak, dodatkowo jeszcze wysłałam im pocztą dodatkową ankietę +18lat i też nic.

ja się zapisałam jakiś miesiąc temu, dopiero dodali mnie do bazy, wypełniłam jakieś ankiety produktowe o tytoniu i alkoholu i cisza...

Dziewczyny, żegnam się z Wami na Stereetcomie :-) Wypisałam się. Nie dostawałam żadnych ankiet (od zapisania się- kilka miesięcy), nie dostałam się też do żadnej kampani. Pozdrawiam i życzę wieeeelu kampani :-)

Ja przed chwilą wypełniłam bez problemu.

mam to samo, w dodatku pod spodem jakies znaczki, literki i brak opcji i kolejnych pytan

Czy wy też macie problem z wypełnieniem ankiety Niagaro2? Ja blokuję się na 6 pytaniu i nie ma ani dalej ani wyślij.

potwierdzenie adresu do ducka :DDD

Te dyski do kibelka fresh disks chyba. :)

A wiecie co ma być w ducku? Bo ja też się dostałam :)

To ja jeszcze zapytam, bo mi się przypomniało: dostała się któraś z Was do proszków czy u wszystkich cisza?

a u mnie od czasu rejstracji,czyli jakos od pazdziernika nic :( hmmm

I ja! :)))

Właśnie wypełniłam ankietę i potwierzdiłam adres. :)

i ja tez !!! :jupi:
z tym niagaro...to porażka jakaś, dostalam kod one-week-pass , ale... wiekszośći moich utworów tam nie ma, wyszukiwarka mnie wkurza, bo zaczyna wyszukiwac utwór albo artystę nawet jak sie jeszcze nie zdazy w pisac calej nazwy i wyszukuje wszelkich z podobnym pierwszym czlonem nazwy a potem sie wiesza albo okazuje sie ze tego artysty którego szukam nie ma, kurcze niech juz sie tamta kampania skonczy

Ja też dostałam ducka :)

Inne tematy z forum

krzywe ząbki (27 odpowiedzi)

hej dziewczyny moja córcia ma 16 miesięcy. ma mało ząbków-pierwszy wyrżnął się po roczku... ale...

Galeria twarzy - pytanie. (18 odpowiedzi)

Czy ktoś coś wie o firmie galeria twarzy - centrum Filmowe ATV. Bo mój synek dostał się ale wiem...

Gdzie najlepiej kupić dziecku okulary? (11 odpowiedzi)

Wiem, ze było już trochę wątków na tt., ale za wiele nie wyczytałam...Muszę zrobić okulary dla...