EKSPERTKI STREETCOM 5*****

Zapraszam! :)

Miałyście jakąś informację o proszkach?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: EKSPERTKI STREETCOM 5*****

mycha, NIAGARO.PL to portal muzyczny na ktorym mozesz wyszukiwac pliki muzyczne, mp3, sluchac (teoretycznie) brzplatnie i legalnie sciagac, popierac, tworzyc wlasne playlisty, wyszukiwac inne pla się, playlisty, widziec i slychac to czego słuchaja inni uzytkownicy i twoi znajomi, wpisywac komentarze do albumów i utworów. generalnie byloby ok, jakby stronka tak nie szwankowala, wiesza się, wiekszosci utworów odtarzac niemozna bo sie nie ma uprawnien, nie wiem czy trza to wylkupic czy co? zrobilam swoja playliste i d**a blada, nie moge jej odsłuchac haha

haha i sie chwal i smaka rób :D ale ci dobrze.
tez mi sie zdaje ze ta strona nie wytrzymuje taaakiej ilosci nowych uzytkowników, ja jestem chili ;) mam avatar z wiedzminką :D troche mnie tam duzo haha, szkoda ze ostatnio albo nie mam ankiet i kampani albo jak mam to badziewie jak ten niagaro...

adaimisia a my sie gdzies spotkalysmy, na pampersach czy J&J ;) ???

Coś z muzyką, trzeba się chyba zarejestrować na jakiejś stronie, ale kurde nie mam czasu :)

dziewczyny oswieccie mnie, co to jest to niagaro???;-) nie dostalam sie ale jestem ciekawa o co kaman;P

niagaro to moim zdaniem masakra jakas wogole ta stronka to porazka a proszki sie chyba wypraly :)

w koncu doczekalam sie na ptasie mleczko i juz jedna paczuszka wsysnieta PYCHAAAAAAAAAAA

O mamo, ja też.

Szczerze mówiąc nie bardzo chciałam się dostać do tej kampanii - wolałabym już to ptasie mleczko albo proszki. :)

Poza tym wydawało mi się, że ta kampania była dla tych, co mieli ankietę o muzyce, a ja nie miałam.

Też się dostałam do niagaro - właśnie dostałam maila :) Ale co to w ogóle jest?? :))

Mia nie masz czego zalowac straszna ta stronka i taka oczojebna i ciezko sie w niej polapac. mnie sie nie podoba a wogole nie mam pojecia jak rozmowy o niej prowadzic i raportowac

nawet wiem czemu sie do niagaro nie dostalam :D

ptasie melduje sie na biurku obok mnie :)

dziewczyny a jakie macie niki na streetcomie?

ja mam taki sam jak tu agaimisia

moja kumpela z tego samego osiedla juz dostała ptasie m, a ja czekam... i ani maila ani pocałuj mnie w nos. A kumpela, którą wkręciłam załapałasie i na wódkę i na mleczko. Kurier sie smiał ze najpierw wódzia a potem zagrycha.

kieszonka gorzej niz hmm wogole jakos ta stronka nie wytrzymuje naporo streetcomu

o proszkach nie mam nic, ale pewnie ich nie dostanę bo nie mam skory wrazliwej, fajnie byłoby coś na zywo potestować

ja tez, a to niagro to ...hmm jak narazie to hmm... ;-) nawet nie wiem jakie raporty pisac

To akurat nie ja pytałam, ale dzięki. ;)

Chyba okruszek, jak dobrze kojarzę. :)))

Zazdroszczę Wam ptasiego - sama bym potestowała.

no wlasnie cisza :(
dzis ma do mnie przyjsc paczka ptasiego juz nie moge sie doczekac :)

a mamtu jeazeli chodzi o niagaro to ja tam odnalesc sie wogole nie moge

Inne tematy z forum

Przeprowadzka - jaką firmę polecacie? (70 odpowiedzi)

Hej! Jaka firmę przeprowadzkową polecacie?? Za dwa tygodnie mnie to czeka i chciałabym...

Pomysł na wieczór panieński ? (17 odpowiedzi)

Przyjaciółka poprosiła mnie żebym została świadkową na jej ślubie. Zgodziłam się i wiąże się z...

Irmina Wróblewska-Jankowska dermatolog - zna ktoś? Jakie opinie? (14 odpowiedzi)

Irmina Wróblewska-Jankowska przyjmuje na Jelelniogórskiej. Był ktoß może na wizycie i może...