właśnie się dowiedziałam że jednak nie będe w kampani pomimo ze wczesniej dostałam maila że sie dostałam i paczka trafi do mnie po 30 czerwca. chyba mają tam bałagan. bez sensu najpierw nakręca czlowieka a pozniej nic z tego nie wychodzi
dziewczyny a możecie mi podać maila do osoby odpowiedzialnej za kampanie Ducka , skasowałam maila tego że się dostałam , zawsze w mailu na dole jest kontakt
Dziewczyny.W strefie eksperta pisze,że dostaniemy w paczce ducka dwa produkty,jeden dla nas,drugi dla koleżanki,bedą dwa różne zapachy,oraz przewodnik.Nie wiem czy będą ulotki,w raportach pisze ile rozdałeś ulotek więc może będą.
Może jeszcze dostaniesz. W meilu było napisane, że od 30 czerwca przez tydzień będą wysyłać paczki. Sama sie już przekonalam, że brak wiadomości od nich nie oznacza nie dostania sie do kampani :)
a tego maila ze dostałyście sie do ducka to juz dawno otrzymałyście czy teraz na dniach bo ja już jakiś czas temu że dostałam się ze paczki beda w lipcu wysyłane i nic wiecej , teraz nic nie dostałam ze paczka wyslana czy co nic nie wiem ?
ja tez to mam. narazie innych ankiet brak :( musze tyko jeszcze wyslac raporty z ptasiego :(. a niagaro, zadnego raportu z rozmowy nie wyslalam bo jak dla mnie ta stronka to szajc lepsze wrzuta zdecydowanie