EKSPERTKI STREETCOM !!!! 9 !!!!

Tamten watek juz dlugasny:)

Apropo kampani PIeluszek Pampers:)
Wlasnie otrzymalam od nich maila: \
"Droga Mamo!
Z przyjemnością witam Cię w kampanii pieluszek Pampers Sleep&Play!

Już jutro zostanie wysłana do Ciebie paczka. Kurier powinien doręczyć ją w ciagu 1 tygodnia.

W paczce znajdziesz opakowanie pieluszek, nawilżane chusteczki dla Twojego maleństwa oraz specjalną, unikalną torbę dla Ciebie. Koleżankom przekaż pieluszki z małego opakowania oraz ulotki.

Czy wszystkie Twoje znajome dostały już od Ciebie link do dziennego zapasu pieluszek? Mamy jeszcze sporo do rozesłania! Udostepnij link już teraz!
http://www.streetcom.pl/ankietaopieluszkachdlaznajomych?code=411308B4-4FDA-4674-A295-D12CBD087F67

Pozdrawiam serdecznie,
Tereska "

i przy okazji zapraszam do testowania:P
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: EKSPERTKI STREETCOM !!!! 9 !!!!

ja mam tego fidberka czy (jakos Tak) tez i jakas ankieta o telefonach

a co to za kampania warzyliona? ja nawet zadnej ankiety nie miałam :P

Ja dostałam paczkę z Warzylionem, jest to moja pierwsza kampania, dziewczyny czy któraś mogłaby mi wysłać przykładowy raport, bo nie wiem jak się do tego zabrać. Z góry dziękuję.

a to sa moje pierwsze dwie kampanie :D i oczywiscie najdziwniejsza,fidebak,ma to ktos jeszcze moze?

ja po orzeszkach tych pikantnych co były nie brałam udziału juz w zadnej kampani :(

fidbek to strona gdzie sprawdzasz swoje kompetencje spoleczne, normalnie kazdy raport o Tobie jest płatny ale ekspertki dostaja dla siebie 6 kodów i kolejne 6 dla rozdania znajomym,wypelniasz ankiete z intertesujacej Cie kompetencji a potem rozsyłasz ta ankiete znajomym i z tego jest generowany raport, troche głupia jest ta strona dla mnie,ale sie dopiero zapoznaje i gdyby któras była chetna do pomocy to zapraszam :)

A ja nie mam ankiety o Martini :((
Kurde, łapie się na same dzieciowe kampanie, a nawet oświadczenie im wysłałam ...
No cóż dobre i to.

mam pieluszki i martini ale dostałam maila ze mam wypełnić jeszcze jakąś ankietę o reklamach Martini i nie widzę jej w strefie :/

ja też nie wiem co to jest??
a ja nie jestem ze wsi i sie tez nie łapie na zadna jak do tej pory:(

Mam głupie pytanie, co to jest fidebak?

ja tez sie załapałam i do martini i do fidebaka,niestety pieluszki mnie omineły, jakby któras chciała kod promocyjny do fidebaka to dajcie znac :)

ja tez jestem ze "wsi" tak jak maz i zadnej kampani ...pewnie macie racje "wsiowych" nie biora;/

A ja mam ankiete o tel. komórkowych

Takie maila dostałam, mimo, że nie wysłałam im oświadczenia.

Drogi Ekspercie!
Gratulujemy! Znalazłeś się w gronie ściśle wyselekcjonowanych osób, które chcemy zaprosić do nowej kampanii Streetcom.

To bardzo wyjątkowa i nietypowa kampania. Firma Martini bardzo chciałaby poznać Twoją opinię na temat swoich reklam. Czy zachęcają cię do spróbowania? Z czym ci się kojarzą? Wejdź do swojej Strefy Eksperta i wypełnij ankietę "Martini Ocena reklamy". Dla tych, którzy rzetelnie wypełnią ankietę, mamy kilkaset nagród od Martini*.

Weszłam na stronę, bo wyczytałam, że czasami pojawiają się ankiety a nie informują o nich mailem, więc teraz częściej sprawdzam strefę eksperta a tam ocenianie reklam martini. Ciekawe czy mogę coś dostać, mimo, że oświadczenia nie wysłałam, czy coś się im walnęło :)

Ja tez sie na pierwsze pampy nie zalapalam (te premium care), a teraz mam dostac. Nie wiem z czego to wynikalo, raczej nie z braku oswiadczenia, bo wczesniej go nie mialam, a jakies kampanie juz byly. Ale potem zmienili jakies zasady, wlasciciela czy cos i trzeba bylo jeszcze raz to oswiadczenie wyslac. Ja je wyslalam pozniej i wtedy juz czesciej sie lapalam do kampani, nie tylko "doroslych". Ale moze po prostu nie lapalam sie wczesniej w jakies kryteria (za mloda, za stara czy cos). Albo jeszcze podejrzewam, ze moj maly byl za maly i jeszcze nie brali mnie pod uwage jako "mamuske", bo kiedys tam wczesniej wiosna byly rozne ankiety o dzieciach, a ja jeszcze bylam w ciazy, wiec zaznaczalam, ze dzieci 0 :P

Karolinka zgadza się wsiowi nie mają brania, ja też mieszkam na wsi i dopiero na kampanie "dzieciowe" się załapałam :/

to chyba od szczęścia zależy widocznie mamy pecha

sorki jednak w moim profilu jest już wpisana miejscowość, ale jak widać nie chcą ludzi ze wsi do testowania :)

ja zapisałam się chyba rok temu, cisza do tej pory, wysłałam jakiś czas temu oświadczenie i też dalej cisza, przy rejestracji podany jest adres email na który można pisać, jeśli twojej miejscowości nie ma na liście - pisałam dwa razy i cisza...

to jak wy to zrobiłyscie, że się załapałyście???kurcze tez bym chciała a ja mam tylko jakąś głupia ankiete już drugi raz o portalach społecznościowych.i nic więcej:(

Inne tematy z forum

gdzie pojemniki na odzież używaną w gdańsku (18 odpowiedzi)

czy jeszcze są takie pojemniki? wiem, że to "mafia", ale lepiej tam wrzucić, niż do...

Rodzina zastępcza ??? (16 odpowiedzi)

Witam, Mam sprawę do osób prowadzących rodziny zastępcze. Nagle oszalałam! Znalazłam dla...

Urlop niani (64 odpowiedzi)

Dziewczyny, Czy płacicie pensje niani podczas urlopu? Pozdrawiam