EKSPERTKI STREETCOM cz. 14 :)))

zapraszam do nowego wątku
link do poprzedniego
http://forum.trojmiasto.pl/EKSPERTKI-STREETCOM-cz-13-t271614,1,16.html

właśnie wypełniłam raport końcowy Gerber 3-ile miałyście raportów?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: EKSPERTKI STREETCOM cz. 14 :)))

ja od czasu johnsona nie mam zadnej ankiety moze dlatego ze mialam trzy kampanie pod rzad??? jak myslicie na facebooku streetcom pisal ze obowiazuje okres karencji niewiem czemu a przezciez raporty pisze dobrze chyba:) i dosyc duzo bo po 12 mniej wiecej:(

mama_wiki dam znak jak będę jechała do wrzeszcza

ja z Wrzeszcza chętnie bym przetestował, gdyby ktoś chciał się podzielić :)

No jasne doprac do idealnej bieli to sobie mozna pomarzyc bo "takie rzeczy to tylko w erze" ;)
Ale chodzi mi oto ze one sa ewidentnie nadal brudne!! tak jakbym je sobie tylko przeplukala a nie wyprala!! A najlepsze jest to ze na codzien to ja piore wlsanie w kolorowym i bialym arielu i proszek to dopiera ladnie a ta kapsulka niedal sobie rady jak widac :(

ide spac-dobranoc i do jutra :)

Rozumiem, ale powiem szczerze ze ja nie przywiazuje zbyt duzej wagi do tego czy mi dopralo skarpetki, w ogole tego nie sprawdzam;) Inne rzeczy tak, ale bialych skarpetek to chyba nigdy sie nie dopierze jak sie zasuwa na boasaka tak jak u nas;)

Aniaa tak jak pisalam niemam zamiaru swoich teoretycznie bialych ale jak sie lazi na boso po calym domu to czrnych skarpetek prac z np. bialymi koszulami , podkoszulkami czy bielizna.
Z reszta pomijajac jedna pare bialych a raczej szarych ze starosci skarpetek to na jasnozielonych kolorowa kapsulka tez niedoprala i widac brudne "stopy" na skarpetkach ,gdzie mam porownanie ze piorac w proszku to znikalo, bo przeciez nie piore pierwszy raz w zyciu.
Teraz juz wiesz?

No wlasnie dlatego uzywam niemieckiej chemii do prania i czuje ze przy niej zostane;)

kurcze ten ariel to jest troche gorszej jakosci bo produkowany dla krajów europy wschodniej lepszy jest ten produkowany dla zachodu.poznac mozna z tylu na opakowaniu.
Ja dzis odpaliłam dwie pralki kolory i białe fakt zarąb.iście pachnie w całej łazience,i w końcu jak M. wstawia pranie to nie słyszę ile proszku wsypać ? ile płynu?wrrr a tak wsadza kapsułkę i po sprawie

Alice ale nie kumam czemu pierzesz biale skarpetki z kolorowymi? To sie chyba bierze pod uwage docelowy kolor prania a nie kolor jaki akurat ma jak jest brudne hehehe;)

Aga podaj mi na PW adres wyślę Ci w poniedziałek lub wtorek

a jest ktos z Rumi kto dostal ariela i sie chce podzielic ?? :)

A ja wlasnie skonczylam jedno pranie kolorowe z fioletowa kapsulka na 60stopni i mi niedopralo moich skarpetek bialych ktore wrzucilam razem z innymi kolorowymi rzeczami... hm... moze jak wrzuce do bialych to dopierze?? tyle ze ja zawsze skarpetki brudne wrzucam do kolorowych a nie bialych :( ciekawe czy nastepnym razem da sobie rade z plamami na sliniakach skoro zwykle skarpetki sa niedoprane...
Ladnie pachnie to moge przyznac :)

ja jutro też będe prac jak kurier dojedzie

A ja dziś miałam super niespodziankę, bo nie dostałam maila, ze sie dostałam do kampanii Ariela, a tu dziś kurier przyniósł paczkę :) I znowu się nie zawiodłam, bardzo fajna kampania. Jutro pranie :)

Tez tak mam. Dobrze uprzedzic znajomych ;)

Zielone są do białego, fioletowe do koloru. ja mam to duże pudełko do koloru i pomieszane w nich dwa kolory.

A w książeczce mają źle podpisane kolory i tez zgłupiałam w pierwszym momencie.

ide wstawic pranie z nowa kapsulka :D

Kto tu chciał próbkę z Zaspy, bo już nie mogę znaleźć? Pisz na pw.

Mi własnie kurier wysłał esa że jutro do 13 przywiezie paczke i przeprasza za opóźnienie;/

Miranda sprawdzilam kazde podelko. Faktycznie na 8miu ffioletowych jest napisane ze sa do bialego, no ale w ulotce eksperta jest napisane ze fiolet jest do kolorow a zielony do bialych i jasnych :(

Inne tematy z forum

Czy ktoś korzystał z pomocy psychoterapeuty? (63 odpowiedzi)

Czy ktoś korzystał z takiej pomocy i może polecić? Ja próbowałam dwa razy, u dwóch różnych osób,...

Wasze ulubione zapachy (71 odpowiedzi)

Jak w tytule - jakie sa Wasze ulubione perfumy?

DORADŹCIE JAKIE FIRANY/ZASŁONY DO SALONU :) (38 odpowiedzi)

Dziewczyny kompletnie nie mam pomysłu na firany czy też zasłony do naszego salonu. Mieszkamy już...