ostatnio odebralismy film z naszego wesela. naprawde fantastyczny, dlatego wszystkim zainteresowanym chetnie podam namiary.
00
Re: EKSTRA FILM
~Julia.J
(20 lat temu)
Mogę - proszę namiar na tego gościa.
00
~Zuzia
(20 lat temu)
Ja cos slyszalam, ze narzekasz ze inni sie podszywaja pod innych i ze jednak osoba pisze pod kilkoma nickami, a tu prosze, nasza pani administrator :) - nefretete. Czemu podszywasz sie pod kogos innego? Podejrzana sprawa ... Szpiegujesz, czy jak?
00
~Anez
(20 lat temu)
Słyszałam ,ze Nefretete jest jeszcze przed ślubem.
00
~zagniewana
(20 lat temu)
niestety nie moge do ciebie wyslac maila bo pokazuje mi ze takie konto nie istnieje.Podaj mi ewentualnie inny adres.
P.S.Czy julia to nefretete???
00
nefretete23
(20 lat temu)
Nie.Ja mam swój nik i nikt mi na niego nie wchodzi i ja nie podzyswam się pod innych!!!I nie jestem Julia,Cytrusowa,ani Mandarynka....to tak dla sprostowania.
Przestańcie w końcu wymyslać kto jest kto,bo to sie juz nudne robi.Ja ma jednego maila,jeden nik i jedno hasło.A pozatym mój nik na forum jest wytłuszczonym drukiem!!!
00
~Ona32
(20 lat temu)
to dlaczego Julia i nefretette mają taki sam mail: magda.gda@wp.pl ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????/////
00
nefretete23
(20 lat temu)
Juli mail: mailto:magda.gda@wp.pl
mój: magda.gda@wp.pl
Wejdz w mój profil to sama zobaczysz.Nie mam nic więcej do dodania.Ja jestem jedna na wasze szczęscie albo i nie :)
00
~Ona32
(20 lat temu)
a czym się różni magda.gda@wp.pl od magda.gda@wp.pl ?????
00
Anez
(20 lat temu)
Ona czy ty jestes slepa???? Czy tak niedorozwinieta ..że nie kojarzysz maili...????
00
~Anielka
(20 lat temu)
W kwestii wyjaśnienia: rzeczywiście oba te adresy są takie same, mailto: to poprostu "napisz do" i nie jest to część składowa adresu, tak więc oba nicki:Julia i Nefretete mają ten sam adres:) a co za tym idzie należą do jednej osoby. Pozdrawiam
00
Anez
(20 lat temu)
Oczywiscie ,ze nie nalerzą..Jak dokładnie wiem co to znaczy.Oba adresy sa podobne ale nie takie same..
00
Anez
(20 lat temu)
poniewaz Julia w swoim adresie na poczatku ma malito: czy cos takiego..Dziewczyny co wy przekrecacie...
00
Anielka
(20 lat temu)
Hmm, nie malito tylko mailto, co oznacza :napisz do. Nie chcę wnikać, czy pod obydwoma nickami jest jedna i ta sama osoba, czy różne. Z tego, co tu czytam, dziwne rzeczy się dzieją na tym forum. Ktoś pod kogoś się podszywa itd, itp.
00
~zagniewana
(20 lat temu)
a ja chcialam tylko podzielic sie z wami opinia na temat wideofilmowania...ale narobilam zamieszania:)
00
~Jo.
(20 lat temu)
mailto:magda.gda@wp.pl - to jest skopiowany skrut ze strony profile. Admina .
A to inny - magda.gda@wp.pl ?????
Tylko on nie może mieć znaczników po PL. i wygląda że to ten sam adres.
magda.gda@wp.pl niech ktoś sobie założy taki adres na wp. pl ????
i tym samym zrobi eksperyment.
00
nefretete23
(20 lat temu)
Słuszna uwaga :)Wejdźcie w mój profil to się dowiecie.
00
nefretete23
(20 lat temu)
Posty znajdujące się w tym wątku z dnia 1.09.2004 od godziny 18:31-22:42 zostaną usunięte.
Powód:
Forum nie służy do obrażania i wyzywania innych,a poza tym wasze posty nie mają związku z tematem.Przepychanka słowna jest jak najbardziej OK,ale na temat i kulturalniej.
Pozdrawiam
00
Anez
(20 lat temu)
Zgadzam sie z Tobe nefretete...
00
~Zuzia
(20 lat temu)
Z czym sie zgadzasz, to ty bylas niekulturalna i wyzywalas mnie ile wlezie. Nie wiem co robisz na tym forum. Pewnie jestes 12 letnim chlopcem!!
00
Anez
(20 lat temu)
Zuzia skończyłam z Toba rozmowę..
00
nefretete23
(20 lat temu)
Posty znajdujące się w tym wątku z dnia 02.09 od godziny 18:34 do dnia 03.09 do godziny 11:04 zostały usunięte.