Potrzebuję namiary na endokrynologa dobrego i sprawdzonego w grańdku. Nie mam skierowania i nie chcę czekać więc potrzebuje lekarza który przyjmuje prywatnie. Bedę wdzięczna za infomacje
powiem ci z gory ze pomimo prywatnie, bardzi ciezko jest dostac sie do dobrego endokrynologa. ja czekam na wizyte od lutego a wielu po prostu nie przyjmuje nowych pacjentow
polecam jak poprzedniczka - Ewe Gross-Tyrkin, pierwsza wizyta z usg 180 pln, jak wspomniala poprzedniczka na wizyte warto juz miec aktualne badania ft 3, ft 4, tsh. kolejne wizyty 100 pln.
Ja też ją moge szczerze polecic, trafiłam do niej na początku ciąży i złego slowa powiedziec nie mogę. Wcześniej byłam u dwóch konowałów i jak się okazało od 10 lat chodziłam z niedoczynnością tarczycy :-)
też polecam dr gros - kompetentna i dokładna, trafiłąm do niej już po ciąży i okazało się że całą ciążę źle przyjmowałam leki, bo mi endo z Invicta nie powiedział, że koniecznie na czczo je mam brać! Nie uważam że 100zł to dużo za wizytę, w Invicta chcą120...