EPI-Centrum

Dermatolodzy Medycyna estetyczna Salony kosmetyczne

Gdańsk, Władysława Pniewskiego 3

Karolina - ocena (1) Wykonałam depilacje i zamykanie naczynek . Jestem zachwycona efektami i... Karolina E.K. - opinia (1) Bardzo miła atmosfera. Panie bardzo dokładnie odpowiadają na pytania co do... E.K. Polecam serdecznie! (1) Przed ślubem skorzystałam z kilku zabiegów w Epi Centrum i zarówno na twarzy... Gosia
Nigdy więcej - Kriolipoliza efekty uboczne trwałe uszkodzenie (2) Pani zabieg wykonała w miejscu w którym nie prosiłam, tłumacząc , ze tkanka... Angelika Polecam (1) Dbają o zdrowie klienta a nie o kase.. Dobra porada, dobrze wykonane zabiegi,... Aaaa Petit Lady (2) Polecam Wszystkim Paniom!!! Warto skorzystać i mieć komfort życia zaraz po... Agnieszka Jestem bardzo zadowolona i polecam serdecznie!!! (1) Już któryś raz korzystam z usług tej Kliniki i jestem bardzo zadowolona!... Katarzyna Laserowe usuwanie owlosienia (1) Zdecydowanie nie polecam. Zostalam poparzona laserem,po czym usłyszałam,ze... Klientka depilacja laserowa (1) Jestem, a raczej byłam, stałą klientką - dużo sie zmieniło, niestety na... ja depilacja laserowa (1) Polecam depilację laserową wykonywaną przez Panią Justynę, świetne podejście... Marzena Polecam (1) P.Patrycja świetny fachowiec, depilacja idealnie wykonana i w końcu brak... Joanna Depilacja Laserowa Epi Centrum (1) Polecam pania Patrycje!!! Profesjonalistka w 100%!!! Miła, sympatyczna i... Karolina Jestem bardzo zadowolona! (1) Chciałabym się podzielić moimi wrażeniami z obsługi i zabiegów z których... Agnieszka Profesjonalna i godna polecenia obsługa najwyższej jakości !!! (1) W tym roku skorzystałam z usług kliniki i mogę polecić najwyższą jakość i... Ania Depilacja (1) Pani Patrycjo bardzo dziekuję! Skorzystałam z depilacji bikini jestem... justyna PEELING WĘGLOWY (1) Wcześniej korzystałam w innych salonach z mikrodermabrazji diamentowej, ale... Renata Depilacja laserowa w Epi Centrum (1) Polecam zabiegi depilacji laserowej szczególnie w wykonaniu pani Justyny.... Anna Miła i fachowa obsługa (1) Polecam zabieg depilacji laserowej. Profesjonalnie i komfortowo, jestem... Małgorzata