Odbiór mieszkania (1) Pan Wojciech pomógł mi przy odbiorze mojego mieszkania. Znalazł wiele... Marcin ekspertyza tarasu i stropu (1) ekspertyza tarasu i stropu Szczerze i bez obaw polecam usługi Pana Wojciecha... magda Pomoc w odborze mieszkania (1) Pan Wojciech pomógł Nam w odbiorze nowego mieszkania. Sprawdził wszystko... Piotrek
Swietny fachowiec (1) Skuteczny, rzeczowy, życzliwy! Dysponuje czasem nawet po godzinach pracy,... Anna ekspertyza lazienki (1) ekspertyza zostala wykonana rzetelnie , bardzo dokładnie .Opinie otrzymalam... Ewa Inspekcja Domy przed Kupnem (1) Precyzyjna i dobra robota. Polecam. Mariusz Inspekcja Domu przed kupnem (1) Wynająłem Pana Wojciecha do inspekcji domu przed zakupem by nie narażać się... Artur Profesjonalnie (1) Przy wyborze mieszkania wynajęliśmy pana Wojciecha do oceny stanu... Tomek Niewielka cena jak za sprawdzenie mieszkania mającego służyć kilkadziesiąt lat. (1) Pan Wojciech Niestrawski pomógł mi w odbiorze mieszkania. Przede wszystkim... Świeżo upieczony właściciel mies Inspekcja mieszkania (1) Skorzystałem z usługi przeprowadzenia przeglądu przedodbiorowego mieszkania.... Witek Polecam! (1) Pan Wojciech uczestniczył w odbiorze mieszkania. Sprawdzenie newralgicznych... Piotr dobrze wydane pieniądze (1) Witam. Skorzystaliśmy z usług Pana Wojciecha na początku roku. Oględzinom... Anna POLECAM (1) polecam firmę ERA BUD zleciłem firmie ERA BUD budowę mojego domu. Niewiem co... Darek Rzetelne usługi za niewygòrowane opłaty (1) Mieszkam od blisko 30 lat poza Polska - zatrudnilem Pana Wojtka żeby dogladal... Sławek Zykus Lawendowe (1) Wszystkim polecam. Miły i szybki kontakt, szybkie i profesjonalne wykonanie... mieszkanka Osiedle Bursztynowe (1) Polecamy. Zarząd Wspólnoty Mieszkaniowej jednego z budynków na Osiedlu... zarząd Wspólnoty Mieszkaniowej POLECAM (1) Panowie z firmy dokonali u mnie badania budynku kamerą termowizyjną, pełen... Piotr Super (1) Jak dla mnie super, prowadził dla mnie nadzór nad budową domu. Jesteśmy... kaz73