Autor - ocena (1) Nieoceniona pomoc przy odbiorze mieszkania - serdecznie polecam. Autor Natalia - opinia (1) Pan Wojciech to świetny profesjonalista! Dwukrotnie korzystałam z jego uslug... Natalia Piotr - opinia (1) Nie ma lepszego fachowca. Top of the top! Polecam!! Piotr
Jakub - opinia (1) Profesjonalnie, rzeczowo i bardzo sprawnie przeprowadzana inspekcja domu... Jakub Ewelina - opinia (1) Z uslug Pana Wojciecha skorzystałam przy technicznym odbiorze mieszkania. Pan... Ewelina Małgorzata - opinia (1) Pan Wojciech to profesjonalista. Towarzyszył nam przy odbiorze technicznym... Małgorzata Oliwianka - opinia (1) Świetny fachowiec. Odbiór techniczny mieszkania wykonany niezwykle... Oliwianka DB - opinia (1) Wykonano oględziny mieszkania z rynku wtórnego, praca wykonana rzetelnie,... DB Firma godna polecenia (1) bardzo solidna firma budowlana, P. Wojtek służy fachową radą i pomocą,... Andrzej niestety nie mogę polecić (2) Przed kupnem domu prosiliśmy o sprawdzenie stanu technicznego. W ocenie... makomo FAKO - opinia (1) polecam. gość przesympatyczny, kompetentny, oddany temu co robi.wielce... FAKO Odbiór domu od dewelopera (1) Wszystko sprawnie przeprowadzone. Wskazanie mniejszych i większych elementów... Robert Odbiór mieszkania (1) Bardzo rzeczowa i fachowa usługa. Pan Wojtek starannie dokonał pomiarów i... Bartek POLECAM :) (1) Pan Wojtek to profesjonalista w 10000%. Odebrał ze mna mieszkanie... Marzena Profesjonalna obsługa i podejście do klienta. (1) Pan Wojciech pomógł mi w odbiorze mieszkania, sprawnie przeprowadził całą... Paweł Profesjonalne usługi (1) Pan Wojtek jest fachowcem godnym polecenia. Skorzystałem z usług Pana Wojtka... Kamil Wydanie opinii technicznej przy kupnie domu (1) Wszystko sprawnie, dokładnie i fachowo. Polecam! Konrad Odbiór mieszkania (1) Pan Wojtek pomógł mi przy odbiorze nowego mieszkania.Dzieki jego... Asia Odbiór mieszkania (1) Świetny kontakt, punktualność, profesjonalne podejście do sprawy w miłej... Krzysztof Mało takich fachowców na rynku (1) Na rynku jest wiele firm oferujących podobne usługi: część z nich dysponuje... qba