dr n. med. Beata Bobeł-Olchowik (2) Pani doktor uważa, że ze zwykłym przeziębieniem nie powinno wogóle... Adam Czudowski Internista Eter-Med (1) Jestem bardzo zadowolony z wizyty, miły personel, brak kolejek. Przychodnia... Dawid Kopala Pierwsza wizyta (1) Moja pierwsza wizyta w waszej placówce i zarazem u laryngologa. Trafiłam do... Joanna Markiewicz
Lekarz Kardiolog. (1) Świetna placówka, lekarz Kardiolog pierwsza klasa! Rzeczowy, znający się na... Teresa Mateja Wizyta u Laryngologa (1) Laryngolog pierwsza klasa! Krótki termin, bardzo miły i fajny lekarz. Wizyta... Iwona Pająk Najlepsza przychodnia w Gdańsku (1) Według mnie najlepsza przychodnia w Gdańsku. Świetna młoda kadra, bardzo... Adrian Wodzień Eter, oddział na ulicy jaskółczej (1) Bardzo miła obsługa, bezproblemowy kontakt telefoniczny i umówienie wizyty.... Nina Sajdak Niesprawiedliwe traktowanie małych pacjentów (1) Lekarz bardzo dobry, dokładny i z podejściem do dzieci, natomiast baby w... Mama eter med (3) nie jestem zadowolona z obsługi w recepcji pani która nic nie udzieli i nie... karola Ortopeda (2) Parodia, wizyta prywatna do ortopedy (100zł) na konkretną godzinę, okazuje... amyszk Lekarze bez powołania (2) Niestety po 2 tygodniach leczenia (3 wizytach u różnych lekarz), stwierdzam,... Anazja