EVERSUN Dawid Sipowicz

Nie polecam pracy w tej firmie, bardzo marne zarobki, oczywiście umowa zlecenie na dodatek jest mnóstwo roboty do ogarnięcia a na koniec dowiadujesz się, że sobie nie poradzisz. Aha i szef ma w zwyczaju zwalniać ostatniego dnia nic wcześniej nie mówiąc, czyli chamskie zachowanie i brak szacunku. Nie dajcie się nabrać, obiecywany rozwój to mit.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: EVERSUN Dawid Sipowicz

Chyba z tymi marnymi zarobkami to lekka przesada. Wcale nie tak mało proponują, uczciwa (jak na te warunki na rynku pracy) podstawa + prowizja.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Witam,
Miesięczny okres próbny jest po to aby zweryfikować pracownika, czy sprawdzi się na danym stanowisku. Jeśli nie potrafi sprostać wymaganiom, umowa nie zostaje przedłużona. Tak było w Pani przypadku.
Następna umowa w mojej firmie jest umową o pracę na czas nieokreślony, co jest rzadkością w innych firmach.
Zapewniam Panią, że nie zwalniam obowiązkowych i dobrze zorganizowanych pracowników.
Z poważaniem,
Dawid Sipowicz
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Panie Dawidzie, Pańska firma to sieć solarium w Gdańsku ?? Tak jakoś mi się kojarzy, ale mogę się mylić.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Firma nasza zajmuje się handlem. W ofercie naszej są meble do wyposażenia salonów kosmetycznych oraz fryzjerskich, ale nie tylko.
Co do solariów to też mamy w sprzedaży, lecz usług nie świadczymy.

a może macie Państwo jakieś oferty pracy? Gdzie ich szukać?

Inne tematy z forum

Porta KMI Bolszewo (3 odpowiedzi)

Jak w tytule. Pracuje lub pracował ktoś w ich biurze? Jak tam jest naprawdę, bo trochę w necie...

Flextronics Tczew - Opinie (16 odpowiedzi)

Za tydzień mam rozmowę w tej firmie na stanowisko operatora (giętarka) produkcji przez agencję...