EXPERT - Ośrodek Szkolenia Kierowców-NAJLEPSZY W GDAŃSKU!!!

Szkoła godna polecenia. Pełen profesjonalizm zarówno jeśli chodzi o przygotowanie do kursu teoretycznego jak i praktycznego no i oczywiście świetna kadra :) Kurs przebiegł jak burza i został zakończony sukcesem w dniu dzisiejszym (zdałem za pierwszym razem!). Chciałbym tutaj złożyć serdeczne podziękowania dla Mirka, który w pełni przygotował mnie nie tylko do egzaminu ale także do samodzielnej jazdy w przyszłości. Aż żal jest kończyć kurs. Jazdy z Mirkiem były miłą odskocznią od codziennego życia:) Jestem bardzo zadowolony z wyboru tego ośrodka i szczerze zachęcam wszystkich zainteresowanych.Krystian
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: EXPERT - Ośrodek Szkolenia Kierowców-NAJLEPSZY W GDAŃSKU!!!

Kurs przebiegł bardzo sprawnie, teoria przeprowadzona w ciekawy sposób (podziękowania dla p. Patrycji), doskonałe zaplecze techniczne i materiały. Krótkie oczekiwanie na jazdy, w ciągu miesiąca wyjeździłam wszystkie godziny. Polecam p. Iwonę, opanowana i rzetelna instruktorka, idealna dla osób nerwowych ;), cierpliwie Tłumaczyła wszystkie niejasne sytuacje na drodze. Jazdy miałam tez z p. Wojciechem, który potrafi rozładować najbardziej stresującą sytuację i w zabawny sposób wbić do głowę przepisy drogowe.
Zdałam za drugim razem, dziękuję!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: EXPERT - Ośrodek Szkolenia Kierowców-NAJLEPSZY W GDAŃSKU!!!

niestety nie polecam!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1