Super (1) Witam.. W dniu 24.07 pierwszy raz korzystalam z uslug tego salonu.. Pomimo,ze... Agnieszka.. Strzyżenie z modelowaniem (1) Jestem pod tak dobrym wrażeniem, że aż nie wiem od czego mam zacząć. Na ten... passions świetna robota! (1) Przedłużałam włosy w tym salonie ponad rok temu. Byłam bardzo zadowolona.... Katarzyna
Bardzo Dobry Fryzjer (1) Byłam pierwszy raz i na dodatek z Grouponu. Obsługiwała mnie Pani Lonia.... Danusia POLECAM PANIĄ KLAUDIE :) (2) ja również kupiłam grupona i nie zawiodłam się, bo zostałam potraktowana jak... ona Rewelacja (1) Bardzo polecam ten salon. Korzystałam z kuponu Grupona i zostałam obsłużona... Asia Irokez - opinia (1) Generalnie nie jestem typem kobiety która dużo czasu spędza u fryzjera. Ale... Irokez Polecam (1) Skorzystałam z Groupona i zapisałam się na strzyżenie z modelowaniem+sauna.... Makar Brawo dla Pani Kaludii! (1) Mam mieszane uczucia po wizycie w tym salonie. Z jednej strony jestem bardzo... D. Polecam (1) Skorzystałam z usług salonu zarówno fryzjerskich jak i ze stylizacji... Joanna SUPER SALON!!! POLECAM! (1) Salon Urody "Styl" poleciła mi kilka lat temu moja koleżanka i od tego czasu... Joasia2011 Super (1) Skusiłam się na kupon zniżkowy, i chociaż boję się eksperymentów z nowymi... Annie Polecam :) (1) Jestem bardzo zadowolona. Skorzystałam drugi raz i się nie zawiodłam. Miła... Blondynka z Gdyni Polecam, (1) umowilam sie z kuponem groupona i na pewno jeszcze wroce. Panie bardzo mile,... Kasia mam nowego fryzjera-p. Magdę ;o) (1) skorzystałam z kuponu grupona, umówiłam się na wizytę z dużym wyprzedzeniem... Iwona M. Polecam ! (1) Szefowa tego salonu strzyże moją głowę regularnie od około 2 lat. Poprzedni... Leszek polcecam:) (1) Bardzo miłe Panie, które potrafią doradzić, profesjonalnie dobrać kolor oraz... Marta POLECAM :) (1) Laaata temu zraziłam się do fryzjerów i włosy obcinała mi przyjaciółka. Pięć... Dagmara Rewelacja (1) Bardzo miła obsługa. Usługa na wysokim poziomie. Pani Magda doradziła mi... Grażyna GODNY POLECENIA (1) SUPER PANIE,MILA OBSLUGA,PROFESJONALNE PODEJSCIE,STALAM SIE SLICZNYM... EWA