Świetna obsługa :) (1) Panie służą naprawdę fachową poradą. Ich wskazówki pomogły mi w kilku... Go Idzie ku lepszemu (1) Widzę, że jest coraz więcej asortymentu na sklepie, a to, że ceny są jakie są... Milano bardzo wysokie ceny (1) i słaba ocena, nie tak duży wybór produktów a wszystkie dosyć wysokie ceny maja deks
słaba (1) Obsługa jakby jej nie było panie układały towar jak już z łaską mnie... zaneta EcoSmaki Gdynia Władyawa IV 51 (1) Na sklep trafiłam przypadkowo idąc ulicą Władysława IV. Polecam zarówno... TeresaBB Bardzo miła obsługa (1) Przemiła obsługa, bardzo fachowa i uprzejma. Duży asortyment, zawsze coś... Kasia Nie miłą atmosfera:( (3) Niestety zachowanie p. Janusza w tym sklepie to już lekka przesada... Bardzo... Izabela największy sklep ze zdrową żywnością (1) Polecam sklep Ecosmaki. Świetna obsługa, przemiła i bardzo kompetenta Pani... Maciek Polecam dla ludzi pragnących być zdrowym i czerpać wspanialej profesjonalnej wiedzy! (2) Zakupy w tym sklepie to czysta przyjemnosc! Niesamowita wiedza wlasciciela... Hanna Majkowska