Polecam tonery kolorowe (2) Zgadzam się z poprzednikami że jakość tonerów kolorowych jest bardzo dobra.... Kuba Natex ... (1) Dnia 7.10.2014 zamówiłam u firmy Ecoprint Polska tonery, za które zapłaciłam... Aleksandra brak towaru od miesiąca (1) Nie kupujcie w tym sklepie. Miesiąc temu wpłaciłem pieniądze na drukarkę... Paweł Górski
przedszkole - opinia (1) Niestety nie jestem serdecznym gościem na tym forum, bo trudno nim być, kiedy... przedszkole Firma godna polecenia (1) Kupujemy w tej firmie od 1 roku jako alternatywę do chińskich tonerów. Są... Miramax Ecoprint Polska (1) Wyjątkowo paskudna firma. Wiele razy prosiłem o nie przysyłanie reklam, ale... Wkurzony mocno kupuj uczciwie - opinia (1) firma nierzetelna, podobnie jak moja przedmówczyni, po długich zapewnieniach... kupuj uczciwie Firam wyjątkowo nieuczciwa (2) W dniu 26 maja br zamówiłem komplet tonrów do HP CP 1215 posyłając puste... Andrzej Golik nierzetelna firma (2) Zakupiliśmy toner, który okazał się wadliwy. Eco-print przez zwodził nas, że... agencja@miro.tychy.pl Zadowoleni (1) Kupilismy toner w tej firmie do drukarki kolorowej HP. Troche balismy sie... Andrzej