Edu Fun a port art

Proszę o opinie a może ma ktoś porównanie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Edu Fun a port art

Nie znam edu ale polecam port
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 3

Port art zdecydowanie
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ja tez polecam port art
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ja tez zdecydowanie port art
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 3

A ja z kolei odradzam port art; robią sporo pod publiczkę, koncerty dla rodziców mają pokazać jak wiele robią z dziećmi ale wypada to słabo.
Edu polecam za to bardzo, moje dzieci tam teraz uczęszczają.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 18

Edu Art & Fun to prawidłowa nazwa firmy. Warto przytaczać prawidłową
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 15

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 15

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 16

Ja mam porównanie. córka uczyła się gry na pianinie pół roku w porartcie i nic nie umiała, nuty Pan jej pisał w zeszycie nutowym, tracił na to czas lekcji, czsęto się spózniał i nie odrabiał czasu zajęć.
Zrezygnowaliśmy i od dwóch lat uczymy się w EduArt&Fun. I od razu widać było że organizacja nauki jest na wysokim poziomie. Materiały dostała drukowane na pierwszej lekcji, podręczniki, po pół roku czytała nuty w obydwu kluczach, ma dzisiaj przerobiony cały segregator piosenek i utworków, zna akordy. Lekcje są punktuallne. Mają też w szkole Muzycznej Music fun prawdziwe pianino co jest myśle bardzo ważne dla dobrej techniki gry. Są przesłuchania, koncerty 4 razy w roku szkolnym. czego w Porarcie nie uświadczyliśmy. Tak że moje doświadczenia są na korzyść Edu Art&Funu. I jeszcze umuzykalniające zajęcia są super dla maluchów.z synem chodzę i widzę że się bardzo rozwija jesli chodzi o mowę i muzykalność. Tam podejście jest takie ze dziecko jest na pierwszym planie a nie bicie piany na własny ich temat i to się czuje.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 17

Ani jedno ani drugie nie jest szkołą muzyczną nie wiem skąd pomysł żeby używać takiej nazwy .A grać po kilku latach nauki tylko piosenki to porażka już powinna być grana prawdziwa literatura muzyczna.oprócz tego pianino powinno stać w domu a dziecko powinno na nim ćwiczyć regularnie jeżeli to ma być zabawa to oba te miejsca się do tego nadają
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nie nadają się......miejsce gdzie dziecko rozwija sié muzycznie tak ze zdaje od razu do trzeciej klasy szkoly muzycznej publicznej...nie nadaje się.....gdzie rozwija swoje pasje ppd okiem absolwentów akademii muzycznej -zamknąć nie nadaje się.....a Twoja Baninska mentalnosc do czegos sie nadaje komentatorze ?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 12

Nie nadają się......miejsce gdzie dziecko rozwija sié muzycznie tak ze zdaje od razu do trzeciej klasy szkoly muzycznej publicznej...nie nadaje się.....gdzie rozwija swoje pasje ppd okiem absolwentów akademii muzycznej -zamknąć nie nadaje się.....gdzie leca kawalki Bacha I Prokofiewa ale I harry poter.....nie nadaje sie....rosyjska szkola pokutuje Ci w glowie. I a Twoja Baninska mentalnosc do czegos sie nadaje komentatorze ?

Pani komputer wrzuca kilka razy odp . Czyli jest pani autorka o tym. Jak się pisze poprawnie nazwę edu o tym jakie korzyści były lepsze po zmianie ma edu oraz o tym jaka pan ma mentalność . Czyli jedyna osoba ktoś w kilku wypowiedziach wielbi edu tylko pod różnymi nickami. Cóż . Ilość like pod wypowiedziami port są bardziej wiarygodne jednak
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 1

Zdecydowanie nie jestem Panią tylko Panem I nie pracuje w edu tylko szanuje to co robią bo mam tam troje dzieci/ I pod pytaniem w poscie jak I odppwiedziami chwalebnymi portartu pojawiaja sue te same numery IP tego nie widac?takie
prowokacje na forum są naprawdę bez sensu. I trzeba mieć nadziejé ze czytelnik z przymrużeniem oka I drwiącym uŝmiechem pomysli o autorze/autorce takich pytań

skoro jest Pan Panem to z pana IP jest tez Pana Mama tosi i zosi. takie czasy Gender gora
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 0

No niestety są inne w przeciwieństwie do Pani
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Ćwicząc na organkach elektrycznych tylko na zajęciach?To gratuluję super zdolnego dziecka dobrze że jednak zdecydował się pan na edukację muzyczną w prawdziwej szkole muzycznej.Może coś z tego będzie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mialam dylemat, gdy chcialam wyslac na zajecia moje dzieci, wygralo Edu Art&Fun. I niezmiennie uwazam, ze to dobry wybor. Córka chętnie chodzi na lekcje skrzypiec nawet w soboty. Druga córka co tydzień z zajęć gimnastyki przychodzi zadowolona i z nową umiejętnością. Niedawno zorganizowany przez szkołę koncert pokazał, że uczeszczajace tam dzieci robią postępy i rozwijają się muzycznie. Nauczyciele są pełni pasji i bardzo się angażują w swoją pracę. Miałam też okazję uczestniczyć z siostrzencem na zajęciach z angielskiego dla maluszków i zajeciach Pomelody, nie wiem, kto się lepiej bawił, ja czy on. Fajna, domowa atmosfera i dużo aktywności stymulujacych rozwój dziecka. Teraz wysyłam tam dzieci na polkolonie, same wybrały to miejsce spośród wszystkich dostępnych w okolicy ofert i domyślam sie, ze miedzy innymi dzieki panujacej tam atmosferze nauki poprzez zabawę , a nie wszechobecnego nadęcia i przerostu formy nad trescia, jakie dostrzegłam w Porcie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 16

Jakie osiągnięcia i doświadczenie właściciela w świecie muzyki taka szkoła muzyczna.
W przypadku port art nie ma efektów, bo nie ma tam pasji, a jedynie chęć zarobku. Takie wrażenie odniosłem. Jak będzie w Edu Art Fun sprawdzę niebawem. Ta szkołę poleciła mi znajoma, więc jestem pełen nadziei.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 16

Naucz się pisać na początek Piotruś bo to już żenada!
Potem posyłaj swe dziatki na nauki!
Co do nazw obu przybytków to mówią dla w miarę inteligentnych ludzi wszystko!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

To Tobie chyba nic nie mówią bo jesteś mniej niż inteligentny.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 13

Ty facet jak można byc mniej niż inteligenty? Wytłumacz nam to bystrzaku!
facet z małej bo taki zwis.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

Moja córka uczęszcza do Edu Art & Fun na lekcje gitary, polecam. Z usług Port Artu nie korzystaliśmy.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6

Co za żenada... jak właściciel Edu coś tam pod różnymi nikami próbuje coś ugrać szkalujac w konkurencję. Takie to tanie i żałosne. Czasami lepiej pomilczeć gdy ręką wyprzedza umysł. A co do opinii to najlepiej się przekonać samemu...
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 1

Zresztą u nas jednym z powodów odejścia z edu była wscibkosc wlascicielki
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 0

Popieram plotki ploteczki
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 0

Potwierdzam,
wlascicielka jest sympatyczna tylko do momentu podpisania umowy.
Kasa, kasa, kasa...
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Polecam i edu i port. To konkurencyjne firmy, ale żadnej nie można ująć nauki. Moje dziecko chodzi i tu i tu. My nie chodzimy z nią, wiec plotki i ploteczki nas omijają. Dziecko lubi obydwa miejsca.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

alarm (42 odpowiedzi)

Cześć wszystkim :) Macie kogoś dobrego kto montuje domowe systemy alarmowe?

Indygo (3 odpowiedzi)

Z osiedla Indygo szybko dojechać można do obwodnicy oraz do lotniska. Dostępna jest tu także...

jaki piec wybrać do domu? (97 odpowiedzi)

Witam Proszę o podpowiedź jaki piec gazowy wybrać do domu - ( bliźniak o pow. całkowitej 140m2...