Edukacyjna Wyspa Małego Króla

Logopedzi Psycholodzy

Pruszcz Gdański, Cyprysowa 7/1

Anna - opinia (1) Wspaniałe miejsce, wspaniali terapeuci, którzy pracują tam z pasji i miłości... Anna Angelika Pendrak - opinia (1) Uważam iż ludzie pracujący tutaj mają złote serce. Pomagają całym sobą.... Angelika Pendrak Aleksandra Jańczak - opinia (1) Poradnia z wykwalifikowany kadra ,wszyscy specjaliści w jednym miejscu z... Aleksandra Jańczak
Ewelina - opinia (1) Najlepsza najbardziej pomocna kadra , przemiłe Panie. Zawsze chętne do... Ewelina Wioletta - opinia (1) Gorąco polecam Poradnię Małego Króla w Pruszczu Gdańskim. Cudowna Pani Ola -... Wioletta Aneta - opinia (1) Polecam wszystkim rodzicom i dzieciom, które potrzebują wsparcia, rozmowy a... Aneta Karolina Bączkiewicz - opinia (1) Polecam z całego serduszka poradnie Edukacyjna Wyspe Małego Króla.Najlepsi... Karolina Bączkiewicz Barbara - opinia (1) Bardzo polecam Edukacyjną Wyspę. Po zabiegach Mikropolaryzacji poprawiło się... Barbara Marta Gibas - opinia (1) Rewelacyjne miejsce! Podejście do dziecka jednocześnie kompleksowe, fachowe i... Marta Gibas Agnieszka - opinia (1) Polecam - profesjonalne wsparcie, wspaniałe efekty pracy i cudowne podejście... Agnieszka Agnieszk - opinia (1) Gorąco polecam Placówkę - wspaniała, doświadczona kadra z cudownym podejściem... Agnieszk Magdalena B. - opinia (1) Uważam, że jest to najlepsza placówka w Pruszczu Gdańskim. Bardzo polecam... Magdalena B. Beata - opinia (1) Najlepsi ️ jestem bardzo zadowolona Beata Beata - opinia (1) Najlepsi , jestem bardzo zadowolona️ Beata Magda - opinia (1) Dziękujemy bardzo Pani Oli ! Rzetelna , z super podejściem do dziecka kobieta... Magda Barbara Murach - opinia (1) Biofeedback nie ma lepszych . Pani Kamila , odmieniła nasze życie. Nasz... Barbara Murach Idą Rylik - opinia (1) Super , najlepsi i MIkropolaryzacja, wreszcie wyrób medyczny - brawo wy !!! Idą Rylik Martyna Lulczyńska - opinia (1) Pani Ada bo tak ma na imię psycholog mojego syna jest najlepsza :) dziekuje... Martyna Lulczyńska Aleksandra Jaszczurka (1) Witam Serdecznie bardzo dziękuję za pomoc mój syn otrzymał pomoc i diagnozę.... Anna DIagnoza autyzmu (1) Piekna 25 stronowa opinia duza ilosc specjalistow w jednym miejscu .Mega... Angelika Amarantowicz