Edukacyjna Wyspa Małego Króla

Logopedzi Psycholodzy

Pruszcz Gdański, Cyprysowa 7/1

Krystyna - ocena (1) Cudowne miejsce Krystyna Wojtek - ocena (1) Bardzo dobra diagnoza dziecka, staly kontakt z lekarzem. Dziękuję Wojtek Marysia - ocena (1) Pierwsza wizyta u psychologa to krok w kierunku zdrowia psychicznego,... Marysia
Stella Aed - ocena (1) Najlepsza placowka Stella Aed Patrycja - ocena (1) Najlepsza terapia Tus !!! Patrycja Antonina K - ocena (1) Jesteśmy z Bygosy dla naszego syna i wiele lat szukamy pomoc. Dzisiaj... Antonina K MM - ocena (1) Najlepsi !!!diagności to tzreba podkreślić !!! Trzy lata tułaczki po diagnozy... MM Magda Miłowicz - ocena (1) Najlepsi !!!diagności to tzreba podkreślić !!! Trzy lata tułaczki po diagnozy... Magda Miłowicz Gosia mama Karola - ocena (1) Polecam serdecznie poradnie Edukacja Wyspa Małego Króla! Wspaniałe miejsce, z... Gosia mama Karola Agnieszka - ocena (1) Moja wnusia nie mogła trafić lepiej, Ludzie o wielkich sercach️, potrafią... Agnieszka Anna Majkowska - opinia (1) Konsultacja odbyła się w bardzo przyjaznych warunkach, bez stresu i z pełnym... Anna Majkowska Anna Majkowska - opinia (1) Konsultacja odbyła się w bardzo przyjaznych warunkach, bez stresu i z pełnym... Anna Majkowska Aleksandra Otta - opinia (1) Daje 5 bo więcej się nie da. Poradnia zasługuje na 10. Korzystamy z usług od... Aleksandra Otta Aleksandra Otta - opinia (1) Daje 5 bo więcej się nie da. Poradnia zasługuje na 10. Korzystamy z usług od... Aleksandra Otta Karolina - opinia (1) Najlepsza poradnia która mogłam sobie znaleźć. Korzystam od prawie 2 lat z... Karolina Bartek i Anna Syryjeccy - opinia (1) Dziękuję za nasze ,nowe życie . Kilkunastu psychologów w placówce a nam... Bartek i Anna Syryjeccy Beata S. - opinia (1) Polecam serdecznie!! To jest odpowiednie miejsce dla państwa dziecka! Beata S. Beata S. - opinia (1) Z całego serca polecam wszystkich specjalistów Edukacyjnej Wyspy Małego... Beata S. Jacobsen Katarzyna - opinia (1) Jestem mama dziecka uczeszczajacego juz drugi rok podstawowy tej szkoły.... Jacobsen Katarzyna Sylwia Wilk - opinia (1) Cudowne miejsce w którym każdy rodzic pragnie się znaleźć ze swoją pociechą.... Sylwia Wilk