Luzik (1) zuza Polecam (1) Zaczelam Kurs z mysla o studiach architektonicznych, chociaz ostatecznie... Klaudia Polecam nie tylko maturzystom zdającym na architekturę (1) Mega przyjazna atmosfera i indywidualne podejście do każdego ucznia.... Julia
Najlepsza atmosfera w Trojmieście (1) Na zajęcia do Edukreski uczęszczałam już jakiś czas temu, ale bardzo miło... Grażyna Polecam (1) Profesjonalne podejście do nauczania, a przy tym luźna i przyjemna atmosfera. Artur Jest spoko...ale kawa nie zawsze jest :P (1) Świetna pracownia, pracownie w sumie. Klimat muzyki i pracy podczas zajęć... undersk8 Super (1) Bardzo polecam, chodzę na zajęcia od grudnia i muszę przyznać, że mój poziom... Karolina Miła i profesjonalna. (1) W pełni profesjonalna szkoła rysunku, w której można rozwinąć swoje pasje i... Dominika Polecam! (1) Na kurs rysunku zacząłem uczęszczać jakoś w ostatniej licealnej klasie z... Patryk Michalin - opinia (1) Świetna szkoła rysunku. Konstruktywna krytyka i odpowiednie, indywidualne... Michalin Kinga - opinia (1) Uczęszczam do Edukreski od września tego roku i jestem bardzo zadowolona.... Kinga Gorąco polecam! (1) Swoją przygodę z Edukreską zaczęłam w październiku i choć wcześniej chodziłam... Karina Edukreska (1) Bardzo fajne zajęcia rysunku i ni tylko. Polecam wszystkim początkującym jak... Ścibor Pelcer Super (1) Bardzo mila atmosfera , na zajęciach duzo sie dowiedzialam ,zwrocilam rowniez... Madzia Najlepszy kurs rysunku w 3mieście ;-) (1) Chodzę na kurs do Edukreski od około 3 miesięcy. Wcześniej nie rysowałem, ale... Wojtek Świetne zajęcia! (1) Świetne zajęcia, które każdemu przypadną do gustu. Miła atmosfera, fajne... KR Warto dołączyć w każdym momencie ;) (1) Dopiero rozpoczynam przygodę z Edukreską, ale polecam serdecznie - młodzi... Dominika Dobry kurs rysowania nie tylko dla kandydatów na studia (1) Nie jestem kandydatem na studia. Nie uczę się rysunku w celach zawodowych (... ang KURS GODNY POLECENIA! (1) Uczę się tutaj już od września. Z wielką przyjemnością chodzę na każde... Kuba