Studio Effect

Fryzjerzy Przedłużanie włosów

Gdynia, Arkadiusza Rybickiego 4 U2

monika - opinia (1) specjalne wyroznienie za cierpliwe i serdeczne podejscie do "trudnych"... monika pełen profesjonalizm (1) profesjonalne usługi w przemiłej atmosferze, Pani Julita to profesjonalistka... Anna Lewkowska Polecam (1) Do salonu trafiłam po przeczytaniu opinii na 3mieście.pl Na głowie miałam... sanna
Czarodziejski salon (1) Ja do p.Kariny przyjeżdżam aż ze Szczecina,profesjonalna,fachowa,materiał z... Basia Zalujcie, jesli jeszcze nie trafilyscie do tego salonu!!! (1) Nigdy nie spotkalam sie z takim wyczuciem i profesjonalizmem w salonie... gosia Gorąco polecam (1) jeśli któraś z pań a raczej domyślam się ze wszystkie my kobiety... evelina laura Polecam jak najbardziej (1) Super! Trafiłam tam po przestudiowaniu opinii w internecie i inie zaluje!... Coronelka super;) polecam (1) To,co wyczarowała dzisiaj z moich włosów p.Karina to istne cudo;)))))... Papużka POLECAM (1) Profesjonalnie, przesympatycznie, jakość usług naprawdę na najwyższym... ola świetna jakość!!!! (1) trafiłam do salonu przypadkiem ponieważ mieszkałam w tym hotelu i jestem pod... krystyna