Studio Effect

Fryzjerzy Przedłużanie włosów

Gdynia, Arkadiusza Rybickiego 4 U2

Rewelacja! (1) Salon został mi polecony przez koleżanke która była juz pare razy i ciągle... Małgorzata Wieloch dziewczyny sie starają i na tle innych wypadaja dobrze (1) zawsze mozna się do czegoś przyczepić a ciezko dostrzec dobre cechy. To dla... Zadowolona Klientka z Gdyni dorota - opinia (1) Pani Karina stworzyła na mojej głowie bardzo twarzowa i kobieca fryzurke mimo... dorota
Polecam:)) (1) Co za bzdury wyczytałam, nie zgadazam się z negatywnymi... Fanka:)))) Ilość czy jakość? (1) W ocenianym przeze mnie salonie (nawiązując do odp.P.Julity) na jedną godzinę... Gonia Paulina - opinia (2) witam mam pytanie czy w salonie dostępna jest usługa trwałego prostowania... Paulina Paulina - opinia (2) witam mam pytanie czy w salonie dostępna jest usługa trwałego prostowania... Paulina pytanie (1) chciałabym sie dowiedzieć jaka mniej więcej jest cena strzyżenia wraz z... a fryzura ślubna (2) Witam serdecznie! Mam pytanko odnośnie uczesania do ślubu: Czy jest możliwość... Nulka nie polecam (2) Niestety, dla mnie, miałam kontakt ze stylista z prawdziwego zdarzenia.... Małgorzata Plitnik Pytanie (2) Witam :) w związku z tym, że mam ciężkie do układania włosy i je prostuję, a... Asia Ceny (2) chciałabym się dowiedzieć ile kosztuje czesanie w tym salonie. Klasyczne... Alicja Bosko (1) Cóż można więcej napisac, Julita i Karina to czarodziejki...i ta... Ewelina Nohrstedt Pozdrowienia z nad Morza Polnocnego (1) Szczesliwie ,wszystkie moje wstrzasy i koszmary po roznych super pseudo... Kalina Ellerink podziekowania (1) Chcialabym bardzo podziekowac za wspanialą metamorfoze!!kolor,styl pierwsza... Magdalena Kokoszka Profesjonalizm w każdym calu (1) Gratulacje - profesjonalizm od A do Z - pełna porada dot. włosów,... Kiki Wszystko wspaniale. (1) Dwie piękne i młode Panie w dodatku siostry.Zakochać się można w takiej... Mirek naprawde EFFEKT w EFFECT"E (1) Pełen profesjonalizm obu siustr:)jeszcze się nie spotkałam,że dwie siostry... ~~~Betii~~ Ańka O. - opinia (1) wyposażenie salonu i obsługa super !! Ańka O. Ewa - opinia (1) Profesjonalizm, wspaniała atmosfera-nic dodać nic ująć-po prostu rewelacja! Ewa