Egzamin kat. B

W gdańskim PORD-zie podchodziłam do egzaminu praktycznego 5 razy. Tylko za pierwszym podejściem trafiłam na uprzejmego i sympatycznego egzaminatora. Pozostali niestety okazali się delikatnie mówiąc niesympatyczni i nie szczędzili złośliwych komentarzy. Do kolejnych egz podchodziłam z coraz większym stresem, w końcu za namową znajomych, przeniosłam papiery do WORD-u w Elblągu. Tam zdałam OD RAZU, mimo że zupełnie nie znałam miasta. Dlatego polecam Elbląg - miła atmosfera i zdecydowanie mniej "pułapek" na trasach egzaminacyjnych! Powodzenia!
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Egzamin kat. B

zgadzam się z Tobą w 100%.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Zgadzam się z Tobą i popieram co napisałeś zrobiłem to samo zdałem w Elblągu bez problemów a na dodatek pan egzaminator był bardzo zdziwiony że w Gdańsku nie zdałem 6 razy podczas jazdy rozmawiał ze mną na temat jazdy i zachowania się kierującego w różnych warunkach .Zaznaczam że w Elblągu byłem po raz pierwszy w życiu nie znałem miasta a egzamin zdałem super takich egzaminatorów można tylko podziwiać za ich elokwencję wiedzę i podejście do kursanta uczcie się tego egzaminatorzy z Gdańska brak wam kultury i to wszystko.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Spotykam, się z tą opinią już chyba po raz setny i chyba coś w tym jest. Gdańsk i Gdynia zajmują jedne z ostatnich miejsc wśród wszystkich ośrodków egzaminowania w rankingu zdawalności. Dlaczego gorzej zdać Gdyni lub Gdańsku, może dlatego:
podejście egzaminatorów(wprowadzają niepotrzebny stres) , trudniejsza infrastruktura miasta, agresywny ruch innych pojazdów, i działalność PORDu---- kursant czeka około miesiąca na egzamin!!!!!!!!!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie do końca się z Tobą zgadzam. Wg mnie egzaminatorzy nie wprowadzają niepotrzebnego stresu. To jest egzamin a nie jazda z instruktorem, który nas zna bo jeździł z nami 30 godzin. Egzaminator nie wie jak się zachowasz w danej sytuacji na drodze, ważne jest aby nie stwarzać niebezpiecznych sytuacji. Zdawałam 3 razy (głupie błędy) i za każdym razem trafiałam na miłego egzaminatora. Przypadek? Możliwe. Co do infrastruktury i agresywnego ruchu to to jest coś z czym będąc kierowcą będziesz miał/-a do czynienia na co dzień i musisz się umieć w tym odnaleźć skoro decydujesz się na prawo jazdy. Co do terminu egzaminu - ilu zdających jest w Gdańsku czy Gdyni a ilu w Elblągu? Stąd te kolejki.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

W gdańsku i Gdyni sami egzaminatorzy nie potrafią dobrze jeżdzić mało tego dodam jeszcze że dotyczy to wszystkich kategorii praw jazdy i wszystkich tych egzaminatorów poprostu ŻENUA
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Z PORD nie chce mieć nic wspólnego bo tam pracuja sami żli ludzie którzy będą kiedyś smażyć się w piekle
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0