Egzamin zdany za pierwszym razem - każdemu, kto chce nauczyć się jeździć polecę Sorriso :)

Zajęcia teoretyczne z panem Bogdanem odbyły się błyskawicznie, w miłej atmosferze, a instruktor w ciągu tygodnia był gotowy przyjąć mnie na jazdy. Moim instruktorem był pan Marek, facet o anielskiej cierpliwości, ogromnym darze przekazywania wiedzy i świetnym poczuciem humoru. Cierpliwie powtarzał do skutku, wyjaśniał wszystkie wątpliwości, opowiedział o egzaminie i o pułapkach, w które można wpaść. Co więcej, jazdy z panem Markiem nie były jedynie przygotowaniem do zdania egzaminu, ale też, co chyba najważniejsze, nauką, jak sobie radzić za kółkiem – jestem pewna, że nie zginę na drodze, bo nauczył mnie jeździć, a nie tylko jak zdać egzamin. Pani Ania w sekretariacie zawsze miła i pomocna, prawie non stop jest pod telefonem w razie pytań. Następną dużą zaletą Sorriso jest jej lokalizacja – rzut kamieniem do wszystkich miejsc, gdzie może odbywać się egzamin – praktycznie nie traci się czasu na dojazd. Polecam Sorriso wszystkim!!

Panie Marku, jeszcze raz serdecznie dziękuję za cierpliwość! Pozdrawiam!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu:

Dziękujemy za ciepłe słowa Justynko :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0