Szukam, szukam i szukam i nie mogę znaleźć natchnienia na prezent urodzinowy dla Syna :( Za kilka dni kończy dwa latka,a ja nic. Czytałam parę wątków i :(
moja 1,5 roczna córeczka chętnie się bawi taką matą 80x80 z pisakiem na wodę, gdy jest ciepło lata na boso wtedy maluje sobie ręcę albo nózki pisakiem wodnym i odciska kształt na macie, maluje, rysuje kładzie się na niej całuje- ehh ma parcie na malowanie i pisanie
Ta kolejka Brio jest super, zobaczysz, ze synek bedzie zachwycony! Przypomnialo mi sie jeszcze apropos kolejki, moje wlasnie na drugie urodziny dostaly kolejke sterowana. Geo Trax. Wpisz na Allegro, sa rozne elementy do dokupowania pozniej.
a ja polecam TOMICA tory i kolejki, kupowałam w MAMA i JA - ceny z tym ich rabatem na kartę były porównywalne z allegro, bardzo łatwe do składania, zero złamań, kolejki na baterie, do dzisiaj dzieci się chętnie bawią
to zestaw startowy: http://allegro.pl/tomy-tomica-kolejka-mega-zestaw-85401-i2458447229.html
pasują też elektryczne kolejki TOMEK I PRZYJACIELE
Dzięki dziewczyny! Tak teraz patrzę,że jakiemuś padalcowi nie spodobało się założenie wątku. Nie interesuje temat to nie czytam i tyle ale nie musi się znaleźć jakaś zgorzkniała pełna jadu baba i dawać minusy. Tylko takim współczuć :)
Hmm widzę,że Wasze dzieci trochę starsze(ile mają Wasze?) od naszego i może dlatego u nas nie ma zainteresowania. Z kolejką myślę,że wstrzymamy się do następnych urodzin, a teraz szukam dalej :/