abonent - opinia (1) Polecam internet w tej firmie, w ciągu ostatnich 2 lat znaczna poprawa!... abonent blabla ciach - opinia (2) Może być korzystam z ich usług kilka lat ale gdy chce się z nimi... blabla ciach POLECAM (2) Polecam gorąco firme!!! korzystam z internetu 24 na dobe nigdy nie miałam... Marika
porażka (2) internet porażka ul. jabłońskiego UMOWA BEZTERMINOWA (1) Szukałem dostawcy u którego bedę mógł podpisać umowę na czas nie określony i... wędrowiec Od Wielu lat zdecydowanie na tak! (1) komentarze o prl'owskim skansenie uwazam za wyssane z palca dyrdymaly!... Yocker Piotr - opinia (1) polecem ,polecam firma z przyszloscia rozwija sie w dobrym tempie ,jakos... Piotr Maciej81 - opinia (1) Ostatnio wszystko rewelacyjnie. Dzięki technikom wiem w czym był problem...... Maciej81 porażka (1) test - ściaganie 15Mb, miało być co najmniej 30. wysyłanie 0,015Mb!!!. często... abonent EiA DUŻO LEPIEJ (1) Internet po wizycie technika śmiga wyśmienicie. Dlatego radzę jak coś nie tak... Daniel Nie jest źle (1) Moim zdaniem internet działa dobrze. Chociaż wydaje mi się że kiedyś było... maciek Zadowolony (1) Mam TV oraz internet i jestem bardzo zadowolony. Obsługa miła, w każdej... Jabi Dla mnie OK (1) Całe szczęście jak się przeprowadziłem na Chełm to nie czytałem tych opinii... Tomek K. tragedia z beznadzieja (1) przez 6 lat korzystania z uslug tego dostawcy firme skojarzylem jako \"eia... bardzo niezadowolony klient Jest coraz gorzej i nie ma nadzei na przyszłość. (3) Z Internetu w EiA korzystam od około 7 lat. O ile na początku byłem... Ja Totalna masakra (1) Zdecydowanie wszystkim odradzam tą sieć. Obsługa klienta to totalne dno.... Marcin Lewandowski beznadzieja (1) nie mozna grac w sieci caly czas jest problem z serwerem obsluga odsyla na... kosa Fatalna obsługa (2) Parametry łącza takie sobie. Zapomnij o reakcji na maila z jakimś zapytaniem.... cruiser To jest jakis zart i jest coraz gorzej! (1) Place najdrozszy abonament, a dostaje to, za co place, tylko w godzinach... Tfuj Stary Your reported IP: 192.168.1.101 does not match your real IP: 10.20.23.56 (2) Mam internet w E i A od 2 lat do wczoraj korzystałam z dc++ dzisiaj wyskakuje... Legwanica