Ekipa do wykończenia mieszkania

Temat dostępny też na forum: Usługi i wykonawcy
Szukam ekipy fachowców do kompleksowego wykończenia mieszkania w stanie deweloperskim 47m2,w Rumi, najlepiej firmy. Nie bardzo interesuje mnie współpraca z kimś kto szuka "fuchy".
Umowa cywilno-prawna na wykonanie usługi.
NIE PŁACĘ ZALICZEK!!!!
Płatność każdorazowo po wykonaniu zleconego zadania.
Jeśli jest ktoś zainteresowany proszę o zostawienie maila i nr tel w celu umówienia się na wycenę.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

NIE PŁACĘ ZALICZEK!!! A od kiedy płaci sie przed wykonaniem pracy?

Jeśli zalezy Panu na radach, wizualizacji pomysłu i zadowoleniu z efektu końcowego, to polecam ItoDesign - http://itodesign.pl/. Ekipa na pewno zaproponuje funkcjonalne rozwiązania i w pełni zaangażuje się w pracę nad mieszkaniem, a widze, ze na tym Panu zależy. Klienta traktują w sposób profesionalny: stały kontakt, świeze pomysły i wykonanie, na które zdecydowanie nie mogę narzekać.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nie potrzebuje pomysłów, tylko konkretnego fachowca do wykonania pracy, aby wykonał ją na tyle dobrze żebym mógł go polecić innym i co by nie musiał się sam reklamować na forum tak jak Ty to robisz.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

lepiej poszukać po znajomych.. szukanie w necie niczego nie gwarantuje ;)
każdy może napisać: "poleacm wspaniałęgo Pana Jurka, zrobił wszystko szybko i sprawnie!! jesteśmy w mężem mega zadowoleni!!", i podać numer do siebie :))
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wiem, ale niestety tych których mogli polecić znajomi już mają terminy do przyszłego roku.

Polecam Progress Izolacje PUR. Są świetni i mogę ich polecić z całą odpowiedzialnością, niestety nie wiem jak z terminami ?