Rafał - opinia (1) Bardzo fachowy serwis, bardzo ogarnięta i solidna ekipa. Główny mechanik... Rafał Daras - opinia (1) Polecam, warsztat godny polecenia, sympatyczny szef i ekipa. Daras Młoda - opinia (1) Nie polecam tego warszatu , ceny wysokie przy serwisie gazowym , urwane... Młoda
Bardzo polecam - opinia (1) Bardzo miła i profesjonalna obsługa . Polecam wszystkim . Bardzo polecam polecam (1) Bardzo miła i profesjonalna obsługa.Panowie mechachanicy znają się na swoim... Magda Najlepsi (1) Panowie to istni magicy. Przyszedłem z problemem, którego nie mogli inni... Grzegorz Gorąco polecam (1) Decyzja o instalacji gazowej (Ford Ka) była bardzo dobra. Samochód pali ok... Urszula Roman (1) Polecam, jedna regulacja na hamowni i auto śmiga jak złoto, Jedyny gazownik... Roman olek (1) W końcu znalazłem warsztat który rozwiązał mi problem z którym borykałem się... Olek Zdecydowanie polecam! (1) Po dość długich poszukiwaniach zakładu trudniącego się montażem instalacji... Bartek Brak profesjonalizmu (1) Ciągle występująca usterka (powyżej 110 km zapalał się check engin i samochód... Łukasz nie polecam (3) Nie poradzili sobie z moim V6 co chwile jakieś błędy a do tego samochód na... mondeo st220 Profesjonalna Firma (1) Usługa profesjonalna i szybka .Przy instalacji gazowej szef firmy podpowiada... janusz polecam (1) Profesjonalne serwisowanie mojej instalacji po zakończeniu gwarancji. tesa polecam (1) mazda 323BJ 98r 1,5 - 3,5 roku temu zakładałem instalację w tym warsztacie,... Rychu polecam (1) Kiedyś trafiłem do nich całkiem przypadkowo. Za tydzień będę montował u nich... D@wid polecam (1) Od montażu minęło 9tys. km a auto nadal jeździ bezproblemowo i ekonomicznie.... Przemek Szczerze polecam (1) Zatrułem tam swojego Opelka bodaj w 2007 roku, śmiga bezproblemowo do dziś,... Tomek Polecam (1) Przejechane na instalacji 20 K km (Fiat Siena 1.6). Instalacja pracuje bez... trevize Mazda CX7 FSI 2,3turbo 2007r (1) Auto jak w opisie, szukałem wykonawcy instalacji do tego pojazdu, nie było... Marcin