Ekolan

Deweloperzy

Sopot, al. Niepodległości 696

Polecam (1) Kupiliśmy mieszkanie w ekolanie i jesteśmy zadowoleni, nie mamy żadnych... P.B. ZDECYDOWANIE NIE POLECAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) NIE POELCAM WSPOLPRACY Z TA FIRMA, WSZYSTKO JEST ŁADNIE I PIEKNIE DO... KRZYSIEK EKOLAN- to oszuści i partacze UWAGA!!!! (4) ZAPRASZAMY WSZYSTKICH CHĘTNYCH DO NAS NA OSIEDLE MIŁE WZGÓRZE, ZOBACZYCIE... oszukani
UWAGA!!!POLECAM ALE Z PRZYMRUŻENIEM OKA. (1) Kupiłem w Ekolania kolejne mieszkanie, z żalem muszę stwierdzić, że z... Ireneusz :( Dorota - opinia (1) Jak dla mnie zawsze ktoś był pomocny w zakupie mieszkania, moje wszystkie... Dorota Rewelacja (1) Developer godny polecenia. Terminowo, bez poprawek - standard ok. Kontakt z... Mieszkaniec Żaneta - opinia (3) Przestrzegam wszystkich przed Ekolanem.Nie dajcie się nabrać szczególnie na... Żaneta Nie dajcie sie nabrac na domy z dopłata (1) Na szumnie nazwane DOMY z DOPŁATA banki nie chca dawac kredytow, gdyz... upcupc Solidna firma (1) Standardy obsługi klienta bardzo wysokie, realizacja inwestycji w terminie.... Piotr Polecam (1) Kupiliśmy dom od Ekolanu, oddany terminowo, wprowadzono aranzacje, choć... Zadowoleni Klienci Ekolan - solidna firma (1) Wkrótce będę miec przyjemność zamieszkania w apartamencie na polanie Ekolanu.... Aneta Polecam (1) Od niedawna jestem posiadaczem mieszkania wybudowanego przez Ekolan i musze... Marek K. PRZESTRZEGAM!!! (1) Kupujac mieszkanie w ekolanie czytajcie akt notarialny bo firma oszukuje-nas... DOMINIK firma beznadziejna (1) teraz już nie dam się nabrać - ta firma wydaje tylko mnóstwo pieniędzy na... mat Solidna firma (1) Zakupiłem już trzeci lokal w Ekolanie. Co do jakości wykonania nie mam... Bernard Na razie OK (1) Witam. Niedawno zakupiłem apartament na polanie i póki co jestem zadowolony... xxx Godny zaufania (1) Kupiłam mieszkanie na V Wzgórzach, jestem już po odbiorze, brak zastrzeżeń,... Gdańszczanka Lubię Ekolan (1) Mieszkanka mogą byc ja nie narzekam. mialam kilka reklamacji reakcja była... kse