Ekolan

Deweloperzy

Sopot, al. Niepodległości 696

EKOLAN - MERANO PARK prowadzi prace budowlane 1 maja 2018 (3) Wspaniała firma deweloperska tak się spieszy , że prowadzi prace budowlane... Dorota Sieradzka Quantum - good job:) (3) A ja na złość malkontentom powiem że jestem pozytywnie zaskoczony jakością... Michał boisko wielofunkcyjne przy Audiopolis (2) Deweloper Ekolan jako jedyny może "pochwalić się" betonowym boiskiem... mieszkaniec
osiedle mistral (28) czy ktoś już kupił mieszkanie na tym osiedlu i co sądzi o jego lokalizacji? gosciniec Ekolan Talosi (75) Witam czy jest wśród Was ktoś kto zakupił mieszkanie na osiedlu TALOSI w... m. Ekolan konieczny odbior z rzeczoznawca (1) Kupiłam mieszkanie na osiedlu Apartamenty na Polanie niestety nie odebrałam... Monika Partactwo EKOLANU po 10 latach ...... (2) Właśnie minął okres dekady mieszkania w bloku Horyzont w Gdańsku wykonanym... DOMINIK Ekolan Talosi (2) Mi udało się wynegocjować miejsce w hali garażowej i piwnicę więc chyba nie... STEFAN Talosi - odbiory (4) Czy ktoś z Was, zainteresowanych kupnem, czekających na odbiór, dostał już... Paweł Chaos i bezład pod pozorem przemiłej obsługi (1) Osiedle Gardenia - po wysłaniu formularza zapytania ze strony pani... mami Osiedle Południowe (3) Jestem szczęśliwym mieszkańcem Osiedla Południowego. Plusy: stosunek... Darek Opinia człowieka z branży budowlanej (3) Witam. Zakupiliśmy mieszkanie od firmy Ekolan. Niestety muszę zgodzić się, że... user_13801862379 Dorfil - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z przebiegu calej transakcji zwiazanej z kupnem... Dorfil osiedle południowe (2) odradzam bardzo tanie ale zajak jakosc i warunki mialam tam mieskanie i... ania Zaplac a bedziemy mieli Ciebie w pupie (6) Bardzo mila obsluga, duzo informacji, pomoc przy wszystkim. Do czasu. Jak juz... FAN Osiedle Pogodne - Uważajcie! (4) Mieszkam na osiedlu pogodnym od roku i to co zdążyłem zauważyć zaskoczyło... Piotr po zakupie KLIENTA MAJA GDZIES (1) BYLE SPRZEDAĆ , ZAPEWNIAJĄ ZE WOKÓŁ NIC WIĘCEJ NIE POWSTANIE PO CZYM JAK SIE... halina GARDENIA I przed kupnem super po kupnie tragedia ! (1) Przed kupnem miło sympatycznie i ok po kupnie tragedia. Mówiono że osiedle... Wojtek Apartamenty na Polanie etap 2 (1) Fajna oferta i dobre ceny. Uwzględnili wszystkie moje pomysły związane z... Anna Apartamenty na Polanie (1) Odbiór mojego mieszkania był sporo opóźniony, jednak w porównaniu z innymi... Klient