Oszust - w CEIDG ciągle jest zarejestrowany!!! (1) UWAGA!!! Oszust - od września 2012 nie pojawił się na reklamacji, nie odbiera... Joanna firma krzak? (1) Ta firma w ogóle istnieje? Telefony kontaktowe nie działają ("nie ma takiego... miki przeciętni (1) przeciętni Artur
było ok (1) solidni, dokładni, małe opuznienie ale do wybaczenia za to doradzili uczciwie... Joanna Dokładni i konkurencyjni cenowo (1) Dokładni i konkurencyjni cenowo , oferują wiecej niz inni a w moim przypadku... Jagoda i Wojciech Ekona okna - bez uwag (1) Zamówienie okna pcv na nasz nowo budowany dom zrealizowane bez uwag, hmm przy... Jan , Krystyna można ich polecić (1) Bez rozpisywania się wiele - polecam, okna w nowo budowanym domu nnaprawdę... Asia Słowni , uczciwi, pomocni (1) Otrzymałem do nich kontakt od znajomego z polecenia, i sie nie zawiodłem,... Andrzej Bez uwag (1) Wykonywali mi wymianę stolarki okiennej, uwag brak mieli kilku dniowe... Mirek Ekona okna sprawnie i kompetentnie (1) Zamówiłem u nich przeszklenia wew. aluminiowe wraz z adaptacją wnętrza... Jarosław W Ekona - są kompetentni (2) Podobnie jest i u mnie, okna i kompleksowy remont mieszkania wykonali... Justyna Polecam (2) Godni polecenia Renata