Bartosz D - ocena (1) Polecamy Pana Mariusza ,współpraca z nim to sama przyjemność . Przeprowadził... Bartosz D Dagmara - ocena (1) Gorąco polecam Pana Mariusza. Nasz przypadek nie był najłatwiejszy ale dzięki... Dagmara Aleksandra - ocena (1) Jestem zadowolona że trafiłam na Pana Mariusza. Kredyt z tym doradcą to... Aleksandra
Joanna - ocena (1) Pełen profesjonalizm i nieoceniona pomoc. Joanna Joanna Mogielnicka-Jóźwik - ocena (1) Miałam okazję współpracować z Panem Mariuszem Piotrowskim i jestem bardzo... Joanna Mogielnicka-Jóźwik Nataliia Kalachak - ocena (1) Dzien dobry. Jestem bardzo zadowolona z prace Pana Mariusza. Pan mi pomog... Nataliia Kalachak Karolina Z - ocena (1) Współpraca i wsparcie Pana Mariusza są nieocenione. Pan Mariusz to świetny,... Karolina Z Patryk B - ocena (1) Z pełnym przekonaniem polecam współpracę z Panem Mariuszem jako doradcą... Patryk B Karolina - ocena (1) Pan Mariusz to świetny doradca - konkretny, pomocny i bardzo zaangażowany.... Karolina Liudmyla Vorobiova - ocena (1) Pan Mariusz Piotrowski to bardzo profesjonalny ekspert finansowy. Wszystko... Liudmyla Vorobiova Jarek - ocena (1) Super kontakt, fachowe doradztwo i sprawnie załatwiony kredyt hipoteczny.... Jarek Szymon - ocena (1) Współpraca z Panem Mariuszem była szybka, bezproblemowa i niezwykle... Szymon Natalia - ocena (1) Polecam doradztwo Pana Mariusza, pełen profesjonalizm i ogrom wiedzy.... Natalia Eliza K - ocena (1) Pana Mariusza będę polecała każdej osobie potrzebującej doradcy kredytowego.... Eliza K Mateusz - ocena (1) Szybka i bezproblemowa współpraca z Panem Mariuszem zaowocowała uzyskaniem... Mateusz Antonina - ocena (1) Polecam Pana Mariusza. Super sprawnie przeszliśmy przez proces uzyskania... Antonina Izabela Bednarczyk - ocena (1) Ogromnie polecam! Fantastyczny doradca zarówno pod względem kompetencji, jak... Izabela Bednarczyk Magda - ocena (1) Oczywiście polecam Pana Mariusz. Pomógł nam w całej procedurze uzyskania... Magda Andrzej - ocena (1) Bardzo sprawnie zostałęm poprowadzony w całym procesie kredytowym, począwszy... Andrzej Bartosz Sitnik - ocena (1) Wyjątkowy profesjonalizm i ogromna wiedza. Świetna komunikatywność, uwaga na... Bartosz Sitnik