Tomek Cz - ocena (1) Pana Sebastiana polecił mi mój szef, przez którego jak to ujmę miałem... Tomek Cz Anita - ocena (1) Pan Sebastian doradzał mi w przeniesieniu kredytu hipotecznego do innego... Anita Miłosz - ocena (1) Do Pana Sebastiana trafiłem z polecenia. Cały proces od budowania zdolności... Miłosz
Przemysław - ocena (1) Z pomocą Experta Pana Sebastiana szukaliśmy możliwości zakupu mieszkania na... Przemysław Bohdan R. - ocena (1) Z całego serca polecam współpracę z Panem Sebastianem. Pan Sebastian... Bohdan R. Michał B. - ocena (1) To już kolejny kredyt wzięty za pośrednictwem Pana Sebastiana. Kolejny raz... Michał B. Dorota Sz. - ocena (1) Współpraca z Sebastianem to czysta przyjemność. Podczas całego procesu... Dorota Sz. Łukasz W - ocena (1) Pan Sebastian wykazał się profesjonalizmem oraz rzetelnością w trakcie całego... Łukasz W Bartłomiej - ocena (1) Pan Sebastian posiada szeroką wiedzę z zakresu ekonomii, kredytów... Bartłomiej Andrzej - ocena (1) Rewelacja! Pan Sebastian skutecznie przeprowadził nas przez proces... Andrzej Klaudia i Andrzej - ocena (1) Bardzo polecamy pracę z Panem Sebastianem :) Pełen profesjonalizm, ogromna... Klaudia i Andrzej Aleksandra Patok - ocena (1) Pan Sebastian to złoty człowiek! Bardzo profesjonalne podejście! ️ Jesteśmy... Aleksandra Patok Tomasz - ocena (1) Na kontakt z Panem Sebastianem zdecydowałem się po przeczytaniu wielu... Tomasz Marek - ocena (1) Nawiązywałem kontakt z kilkoma doradcamy kredytowymi kiedy zdecydowałem się... Marek Dariusz - opinia (1) Jeśli chodzi o pomoc i doradztwo w kwestii finansowania inwestycji to gorąco... Dariusz Paulina i Przemek - opinia (1) Po raz drugi mieliśmy przyjemność współpracować z panem Sebastianem.... Paulina i Przemek Marek W. - opinia (1) Temat z którym przyszliśmy do Pana Sebastiana nie był standardowym kredytem... Marek W. Angelika - opinia (1) Pan Sebastian jako doradca kredytowy wyróżnia się przede wszystkim... Angelika Łukasz Badowski - opinia (1) Pana Sebastiana cechuje pełen profesjonalizm, super kontakt, wszystko zapięte... Łukasz Badowski Aneta - opinia (1) Najlepsze, najbardziej profesjonalne doradztwo. Indywidualne podejście do... Aneta