Jacek i Asia - ocena (1) Kolejny raz korzystaliśmy z pomocy pana Sebastiana w sprawie uruchomienia... Jacek i Asia Tomasz - ocena (1) Polecam Pana Sebastiana, rzetelny, wszystko wyjaśni, zawsze dostępny mi... Tomasz M - ocena (1) Na Pana Sebastiana trafiłam z polecenia rodziny. Zostałam bardzo pozytywnie... M
K - ocena (1) Pan Sebastian jest niezwykle kompetentnym doradcą, posiada rozległą wiedzę na... K Paulina Krelska - ocena (1) Bardzo polecamy współpracę z Panem Sebastianem , profesjonalna pomoc z... Paulina Krelska Alicja - ocena (1) Profesjonalizm, wiedza i zaangażowanie, poczucie zaopiekowania i bycia w... Alicja Łukasz - ocena (1) Szukając doradcy kredytowego na portalu Trojmiasto.pl trafiliśmy do Pana... Łukasz Adam - ocena (1) Sebastian wykazuje wzorowy poziom zaangażowania w proces kredytowy. Nie... Adam A.S. - ocena (1) Witam, jeśli czytasz to opinie to znaczę że poszukujesz najlepszego doradcę w... A.S. Piotr Głogowski - ocena (1) Temat zakupu działki pod budowę domu. Profesjonalne doradztwo finansowe z... Piotr Głogowski Aleksandra - ocena (1) Pan Sebastian wykazał się wysokim profesjonalizmem na każdym etapie naszej... Aleksandra Wojciech Reducha - ocena (1) Kierowaliśmy się opiniami na trojmiasto.pl przy wyborze Pana Sebastiana na... Wojciech Reducha Michał Toczek - ocena (1) Nie był to mój pierwszy kredyt hipoteczny, przy którym pomagał mi pan... Michał Toczek Matuszewski Jacek - ocena (1) Niezwykle polecam Pana Sebastiana, każdy aspekt współpracy zasługuje na... Matuszewski Jacek Daniel W. - ocena (1) Wyśmienite wsparcie na każdym etapie zaciągania kredytu hipotecznego.... Daniel W. Karolina - ocena (1) Pan Sebastian wykazał się dużą wiedzą i doświadczeniem, a co najważniejsze... Karolina Patryk - ocena (1) Pan Sebastian kompleksowo i bardzo profesjonalnie podchodzi do kwestii... Patryk K.P. - ocena (1) Chciałbym serdecznie polecić Pana Sebastiana jako doradcę kredytowego.... K.P. Klient - ocena (1) Serdecznie polecam Pana Sebastiana, kredyt został uruchomiony szybko,... Klient Paulina i Artur - ocena (1) Serdecznie polecamy Pana Sebastiana, dzięki któremu udało się nam zdobyć... Paulina i Artur